string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Veel reacties op voordragen tribunenamen Euroborg.

Dinsdag 20 september 2011 om 13:53

In de 347ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de competitiewedstrijd tegen Excelsior, kijkt hij vooruit naar beide duels deze week en benoemt hij twee maatschappelijke projecten.

“Hoewel we een moeizame wedstrijd speelden tegen Excelsior was het met name heel belangrijk om vooral de drie punten te pakken. De 2-0 overwinning op Excelsior was natuurlijk zeer verdiend en we hadden voldoende kansen om een nog hogere score neer te zetten.”
Beker
“Deze week hebben we twee wedstrijden. Donderdagavond spelen we om 20.45 uur de bekerwedstrijd tegen AZ in Alkmaar. Een lastige opgave, maar een mooie uitdaging. Indien u niet in de gelegenheid bent naar Alkmaar te reizen, dan kunt u onze bekerwedstrijd rechtstreeks volgen via Eredivisie Live.”
“Zondagmiddag staat om 14.30 uur de competitiewedstrijd tegen De Graafschap op het programma. Op de Vijverberg is het traditioneel lastig voetballen. Uiteraard is ook deze wedstrijd live te zien op onze voetbalzender, Eredivisie Live.”
Etemadi
“Gisteravond (maandag – red.) werden wij opgeschrikt door het bericht dat onze keeper Agil Etemadi per brancard van het veld is vervoerd naar een ziekenhuis in Rotterdam. Hij raakte geblesseerd aan rug en nek na een botsing tijdens het competitieduel tussen Jong Sparta en Jong FC Groningen, dat uiteindelijk in een 3-3 gelijkspel eindigde. Etemadi mocht gisteravond na onderzoek het ziekenhuis verlaten en op de achterbank van de spelersbus mee terug naar Groningen reizen. Etemadi blijkt een zware hersenschudding te hebben opgelopen en moet de komende dagen volledige rust houden. De schrik zat er vanzelfsprekend even flink in, zeker met de beelden op het netvlies van de botsing van PSV-keeper Tyton in de topper tegen Ajax, afgelopen zondag.”
Tribunenamen
“Leuker nieuws is dat er massaal wordt gereageerd op onze campagne rondom de naamgeving van de Noord- en Zuidtribune in Euroborg. Vorige week hebben wij bekend gemaakt dat voor deze verkiezing het woord aan de supporters is. De verkiezing van de twee tribunenamen in Euroborg verloopt in twee etappes. Tot vrijdag 30 september kan iedereen per e-mail twee namen aandragen. Dat kan naar: tribunenamen@fcgroningen.nl. Daarna zal FC Groningen een Top-5 bekend maken en krijgen uitsluitend seizoenkaarthouders, via deze website exclusief de kans op twee namen uit de lijst van vijf te stemmen. Rondom de competitiewedstrijd FC Groningen – FC Twente op zondag 23 oktober zal bekend worden gemaakt op welke twee namen het meest is gestemd.”
Maatschappelijke activiteiten
“Morgenmiddag (woensdag – red.) zijn er twee maatschappelijke activiteiten. In Euroborg is een bijeenkomst van de campagne ‘Niemand Buitenspel’. Doel van dit unieke werkgelegenheidsproject is werkzoekende jongeren in Stad en Ommeland te helpen bij het vinden van een baan of leerwerkplek. Hiervoor worden onder meer de vele contacten van FC Groningen aangewend. Radar, bureau voor sociale vraagstukken, ontwikkelde samen met de Stichting Meer dan Voetbal dit innovatieve re-integratieconcept en trainer Pieter Huistra en speler Maikel Kieftenbeld zullen een bijdrage leveren aan een promotiefilm, die landelijk zal worden gebruikt om de campagne te promoten.”
FC Groningen Buurt Battle
“Morgen (woensdag – red.) verricht de Stichting FC Groningen in de Maatschappij samen met haar partners Gemeente Groningen, Nijestee en Menzis de kick-off van de FC Groningen Buurt Battle. De aftrap van dit project, dat streeft naar bevordering van de sociale cohesie in stadswijken, wordt gehouden van 15.00 uur tot 17.00 uur op twee locaties in de stad, te weten het Cruyff Court Oosterpark aan de Pioenstraat en op sportpark De Parrel aan de Eikenlaan, in de wijk Selwerd. Ter gelegenheid van deze kick-off kunnen kinderen uit deze wijken een open training en een freestyle clinic volgen. Daarnaast wordt er onderling 4 tegen 4 gespeeld en zijn er nog veel meer voetbalactiviteiten. Hierbij zijn spelers en scouts van FC Groningen aanwezig.”
Energy Valley Topclub
“Vrijdag houdt de Energy Valley Topclub in de Eemshaven een ‘meet and greet’. Gezien de vliegende start van deze sociëteit is het er vorig jaar niet van gekomen officieel kennis met elkaar te maken. Tijdens de bijeenkomst bij Groningen Seaports is er gelegenheid voor alle groenpartners en -leden om zich te introduceren. De gezamenlijk skybox in Euroborg is en blijft de vaste ontmoetingsplek, waar vertegenwoordigers en relaties van de Energy Valley Topclub samenkomen en netwerken. Om deze mogelijkheid optimaal te benutten, is het belangrijk elkaar goed te kennen en te weten wat er speelt. Na de introductieronde is er tijdens een lunch kans om verder te praten en wordt er op uitnodiging van Groningen Seaports op een open powerboot een spectaculaire tocht door de Eemshaven gemaakt. De dag wordt vervolgens in stijl afgesloten met haring en korenwijn.”
Feesten
“Vrijdag viert sponsorrelatie Bollegraaf Recycling Machinery het 50-jarig bestaan. Ondergetekende zal bij het bedrijf in Appingedam een lezing verzorgen over de bijzondere positie die FC Groningen heeft verworven in het Nederlandse betaalde voetbal en een vergelijking trekken tussen een betaald voetbal organisatie en het bedrijfsleven.”
“In Euroborg worden vrijdag jubilarissen van bouwonderneming Van Wijnen Groningen B.V in het zonnetje gezet. Bij de viering van deze sponsorrelatie in de Vastgoedlounge zal ik een speech houden en insignes uitreiken. Ik zal daarbij proberen een link te leggen naar de bouwwereld en de vergelijking maken tussen de samenstelling van een voetbalteam en een bouwteam.”
Jong FC Groningen in Euroborg
“Tot slot wijzen wij u vanaf deze plek alvast op de wedstrijd van Jong FC Groningen tegen Jong Feyenoord, op maandag 17 oktober. Dit competitieduel in de Beloften Eredivisie wordt in Euroborg gespeeld en begint om 18.30 uur. Kaarten voor dit aantrekkelijke duel kosten in de voorverkoop slechts 2 euro en zijn verkrijgbaar in de Fanshop van Euroborg. Op de wedstrijddag zijn de kassa’s een uur voor aanvang open en kosten kaarten 3 euro.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

7 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard