Veel belangstelling voor thuisduel met Roda JC; kassa's open!

15 april 2018

FC Groningen speelt vanmiddag, zondag 15 april, de belangrijke thuiswedstrijd tegen Roda JC. Er is veel belangstelling voor de strijd tussen de huidige nummers 13 en 16 van de ranglijst. De kaartverkoop verloopt prima. Trainer Ernest Faber genoot afgelopen zondag bij de Derby van het Noorden van de sfeer in het uitvak en rekent vandaag – net als Ajdin Hrustic – opnieuw op de massale steun van de FC-fans.

Met een voorsprong van vier punten op nummer zestien Roda JC en nog vier speelrondes in de Eredivisie voor de boeg, hoeft niemand het belang van de competitiewedstrijd van zondag in het Noordlease Stadion uit te leggen. “In eigen huis maakt het publiek de ploeg ongelofelijk sterk,” vertelt Faber in de aanloop naar de wedstrijd tegen Roda. “Dat hebben we onder meer tegen Ajax kunnen zien. En afgelopen zondag heb ik ook echt genoten van de beleving in het uitvak. Als de spelers vandaag opnieuw die steun krijgen, dan geeft dat absoluut extra energie.”

Vertrouwen
Middenvelder Ajdin Hrustic kijkt met veel vertrouwen vooruit naar de confrontatie van vanmiddag. “Het is dé kans om een grote stap te zetten. We hebben de drie punten heel hard nodig en zullen er alles aan doen om de overwinning binnen te halen. Tegen Ajax heeft iedereen kunnen zien hoe goed ons veldspel is geworden. We willen nog zoveel mogelijk punten pakken in de laatste vier duels. Ik vind het fijn om thuis te spelen met onze eigen fans. Ze hebben ons de afgelopen periode goed gesteund en we hebben elkaar vanmiddag weer hard nodig!”

Kaartverkoop
Kaarten voor het competitieduel met Roda JC zijn zonder beperkingen te koop via deze website en vanmiddag vanaf 13.00 uur bij de kassa’s van het Noordlease Stadion. Online zijn eenvoudig tickets te koop vanaf 18 euro voor volwassenen en 13 euro voor jeugd tot en met 16 jaar en is stoelkeuze mogelijk.

[KOOP HIER KAARTEN]

13hrustic180311EOA6217

Laatste nieuws