string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Veel aandacht voor Groningen-Ajax in FCG TV.

Vrijdag 30 september 2011 om 11:03

In FC Groningen TV veel aandacht voor de kraker van komende zondag tegen Ajax. FCG TV blikt vooruit met de ex-ajacieden Lorenzo Burnet en Johan Kappelhof en laat de beloften-trainer van Ajax, Gerie Vink, aan het woord over het tweetal dat afgelopen zomer overkwam van Jong Ajax.

Verslaggever Emiel Venema en cameraman Jos Schoenmaker gingen deze week de binnenstad van Groningen in, om te peilen of het duel tegen Ajax al leeft in Groningen. Het werd een groen avontuur in Groningen.
Afgelopen woensdag organiseerde de Junior Club een speciale handtekeningenmiddag voor haar leden. De gehele selectie van FC Groningen was aanwezig om de bijna tweehonderd Junior Club-leden te voorzien van handtekeningen op allerlei meegenomen attributen.
Tevens wordt in FC Groningen bekend gemaakt welke vijf namen het meest zijn aangedragen voor de naamgeving van de Noord- en Zuidtribune in Euroborg. Seizoenkaarthouders krijgen vanaf vandaag via deze website exclusief de kans om op twee namen uit de lijst van vijf te stemmen. Rondom de competitiewedstrijd FC Groningen – FC Twente op zondag 23 oktober zal vervolgens bekend worden gemaakt welke naam de Noordtribune en Zuidtribune zullen krijgen.
FC Groningen TV wordt vanavond om 17.55 uur uitgezonden op Eredivisie Live 1. Het programma wordt om 23.20 uur herhaald. Op Eredivisie Live 2 zijn er herhalingen om 18.50 uur en 22.55 uur. Zaterdag wordt FCG TV om 14.15 uur herhaald op EL1.
De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op internet: op deze site via www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv. Volg FC Groningen ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard