string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Veel aandacht voor bekerwinst Beloften in FC Groningen TV.

Dinsdag 25 oktober 2011 om 12:30

In FC Groningen TV is vanavond een uitgebreide samenvatting te zien van de bekerkraker van Jong FC Groningen tegen Jong De Graafschap van maandagavond. De Beloften wonnen na strafschoppen van de jonge superboeren nadat het bekerduel na 90 minuten en verlenging in 2-2 was geeindigd.

Met Henk Bos kijken we terug op zijn beslissende strafschop en op de loting, die mede door hem voor de FC een uitduel met VVV-Venlo opleverde. En Tim Keurntjes vertelt waarom hij in de tweede helft plotseling van het veld liep om na een paar minuten weer terug te keren.
 
Emotionele middag
Zondag werd vlak voor het begin van FC Groningen-FC Twente de Oosttribune van Euroborg officieel omgedoopt tot Piet Fransen Tribune. Voor Fransen was het een emtotionele middag, ook omdat zijn oud-ploeggenoten Tonny van Leeuwen en Martin Koeman een tribune naar zich vernoemd kregen.
 
Hoofdrolspelers
Met de hoofdrolspelers Brian van Loo en Suk Hyun-Jun en middenvelder Maikel Kieftenbeld blikken we terug op het 1-1 gelijkspel tegen FC Twente. Ook is er in FCG TV een interview te zien met Essent Man of the Match Lorenzo Burnet. Het is alweer de derde keer dit seizoen dat de linksback na een thuiswedstrijd door de supporters via deze website is verkozen tot de beste man van het veld.
 
Nieuwsbrief
In de wekelijkse nieuwsbrief laat algemeen directeur Hans Nijland weten dat vanaf komende zondag de Noord- en Zuidtribune officieel door het leven zullen gaan als Tonny van Leeuwen en Koeman Tribune. Martin, Erwin en Ronald Koeman zullen daar alledrie bij aanwezig zijn. En in de pauze van FC Groningen-Feyenoord wordt afscheid genomen van Tim Matavz. Hij stapte afgelopen zomer op het laatste moment over naar PSV en wordt zondag nog een keer goed uitgezwaaid door het Groninger publiek.
 
Uitzendingen
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.00 uur uitgezonden op Eredivisie Live 2. De herhalingen op Eredivisie Live 2 zijn om 20.00 en 22.00 uur. Woensdag wordt FCG TV om 08.35 uur en 13.20 uur herhaald op Eredivisie Live 1.
 
De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op internet: op deze site via www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard