string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vanavond in Roden: FC Groningen – FC Volendam.

Woensdag 27 juli 2011 om 12:45

FC Groningen speelt woensdagavond 27 juli de oefenwedstrijd tegen FC Volendam. Het duel begint om 19.00 uur. De kassa’s van het terrein van vv Roden openen om 17.30 uur. Kaarten kosten 9 euro voor volwassenen en 4 euro voor jeugd tot en met 12 jaar.

Voor de beide clubs is de laatste fase van de voorbereiding aangebroken. FC Groningen oefende reeds zeven keer en kreeg afgelopen zondag in Euroborg met 4-0 klop van de Duitse topclub Hamburger SV. Komende zondag is RCD Mallorca de laatste tegenstander in de voorbereiding.
Voor FC Volendam – de nummer zes van de Jupiler League – eindigt de voorbereiding aanstaande vrijdag met een oefenwedstrijd tegen Hollandia. De ploeg van trainer Gert Kruys heeft al negen oefenpotjes achter de rug. Zeven amateurtegenstanders werden verslagen, terwijl de wijdbroeken met 3-0 klop kregen van het Duitse Alemannia Aachen en met 1-1 gelijkspeelden tegen Jong Ajax.
De wedstrijd staat vanavond in Roden onder leiding van arbiter Dennis Higler. Hij wordt geassisteerd door de heren Janson en De Vries. Om 17.30 uur openen de kassa’s van Sportpark vv Roden aan de Norgerweg 2, 9301 JM te Roden. Parkeren kan tegenover het Jaarbeursterrein. Kaarten kosten 9 euro voor volwassenen en 4 euro voor jeugd tot en met 12 jaar. De wedstrijd begint om 19.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard