string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Vanaf zondag stemmen op shirtontwerp’.

Dinsdag 13 november 2012 om 14:28

In de 405de nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de uitzege bij NAC Breda, de aanstaande thuiswedstrijd tegen AZ en de overige zaken die in de agenda voor komende week staan.

“Afgelopen vrijdagavond begon het weekend voor FC Groningen prima door de overwinning bij NAC Breda. Door de derde uitzege van het seizoen heeft de club aansluiting behouden in de strijd om de achtste plek van de ranglijst, die na 34 speelronden recht geeft om deelname aan de play-offs voor een ticket in de Europa League. Nu is het zaak om hier zaterdagavond, in ons eigen Euroborg, een goed gevolg aan te geven in de thuiswedstrijd tegen AZ.”
Verkoop van kaarten
“Kaarten voor deze wedstrijd zijn zonder enige restrictie aan te schaffen via deze website, in de Fanshop en de Primera-verkooppunten van TicketBox. Kaarten in de vakken OO en PP kosten 18 euro per stuk. Op alle tribunes zijn nog kaarten te verkrijgen vanaf 24 euro per kaart. De wedstrijd begint om 20.45 uur. Euroborg opent de poorten om 19.15 uur. Reizigers per trein dienen rekening te houden met een langere reistijd. Er rijden namelijk vanaf 16.30 uur geen treinen op het traject Groningen-Leer. Daarnaast rijden er geen treinen op het traject Groningen-Veendam. Er worden bussen ingezet.”
“Voor seizoenkaarthouders van FC Groningen is afgelopen vrijdag de terugkoopperiode begonnen voor de bekerwedstrijd tegen Ajax op donderdag 20 december. Tot en met donderdag 22 november kunnen seizoenkaarthouders voor 10 euro hun eigen plek reserveren. Wij hopen natuurlijk op een zeer goed gevuld Euroborg in de achtste finales van het KNVB-bekertoernooi. Vanaf 23 november begint de voorrangsverkoop voor (Seizoen)ClubCardhouders van FC Groningen. Prijs is vanaf dat moment 15 euro per kaart. Op vrijdag 30 november begint tenslotte de vrije verkoop voor het duel in de achtste finales.”
Interlands
“Morgenavond zullen twee van onze spelers in actie komen in oefeninterlands. Tim Sparv speelt met Finland op Cyprus een oefenwedstrijd. Andraz Kirm neemt het met Slovenië op tegen Macedonië. Beide spelers melden zich vrijdag weer op Euroborg voor de laatste training in voorbereiding op FC Groningen – AZ.”
“Voorafgaand aan de wedstrijd van aanstaande zaterdag zal in de Hattrick’s Pub het eerste exemplaar van de biografie aan voormalig teammanager Theo Huizinga worden uitgereikt door bondscoach Louis van Gaal. Ook oud-FC-trainer Ron Jans is bij deze overhandiging aanwezig. Het boek met de titel ‘’t Is mooi geweest’ is geschreven door Emiel Venema, programmamaker van onder meer FC Groningen TV.”
E-boxx
“Aanstaande zaterdag, voorafgaand aan de wedstrijd tegen AZ, wordt het officiële startschot gegeven voor de bouw van de E-boxx. De E-boxx is een nieuw initiatief van FC Groningen en is na de Vastgoedlounge en de Energy Valley Topclub de derde themalounge. De E-boxx is een nieuw podium voor media, communicatie, e-commerce, ICT gerelateerde media tot en met personal branding. Met dit initiatief creëert FC Groningen ook op het vlak van communicatie een inspiratie-factor van formaat.”
Shirts
“Net als afgelopen seizoen kunnen de supporters van FC Groningen zich weer uitspreken over het ontwerp van het nieuwe uit- en thuistenues van de club, die in het seizoen 2013/2014 gedragen zullen worden. Uiteraard hierbij rekening houdend met de uitgangspunten zoals vastgelegd in ons cultuurmanifest. De stemming zal vanaf aanstaande zondag tot en met vrijdag 23 november plaatsvinden via deze website.”
“De Fanshop heeft – op verzoek van vele fans – FC-helden van weleer op T-shirts laten drukken. De exemplaren met ‘rookmagiër’ Milko Djurovski zijn inmiddels verkrijgbaar in de Fanshop in Euroborg en via de webshop http://shop.fcgroningen.nl. Shirts met de beeltenis van Erik Nevland zijn de volgende in deze serie. Komende weekend zal onder leiding van oud-FC’er Henk de Haan een bus met fans afreizen naar Noorwegen om het afscheid van de aanvaller bij zijn huidige club Viking FK bij te wonen.”
Bijeenkomst
“Maandag 26 november is er een speciale bijeenkomst voor bestuursleden en coördinatoren van clubs aangesloten bij het Amateurconvenant van FC Groningen. Inmiddels hebben ruim dertig clubs zich aangemeld. Tijdens deze bijeenkomst komen onder andere teamanager Bas Roorda en ondergetekende aan het woord over het spelen van oefenwedstrijden tegen het eerste elftal van FC Groningen. Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot uiterlijk 19 november via de link onderaan deze nieuwsbrief.”
Recepties
“Dan werpen we nog een blik in de agenda van ondergetekende voor komende week. Vanavond zal ik een praatje houden voor de Vrouwen van Nu Eext in Café Restaurant Homan. Ook zal de club vandaag (dinsdag – red.) en donderdag vertegenwoordigd zijn bij de afscheidsrecepties van respectievelijk voormalig wethouders Frank de Vries en Karin Dekker. Met beide wethouders heeft FC Groningen veel en constructief overleg gevoerd in de voorbije jaren.”
Schaatsen
“Donderdag gaat het personeel van Preventief Veiligheidsdiensten op werkbezoek naar het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen. Ook zullen voormalig scheidsrechter en huidig accountmanager van FC Groningen Ben Haverkort en ondergetekende die avond gastsprekers zijn bij HS’88 in Hoogezand. Komende vrijdag zal de club op uitnodiging van hoofdsponsor Essent vertegenwoordigd zijn bij de Essent ISU World Cup Schaatsen in Thialf te Heerenveen. Daar zullen ook de kaderleden van onze vrijwilligers hun jaarlijkse personeelsuitje houden.”
“Zaterdagochtend zal ik de presentatiegids van VV Wildervank overhandigen bij de club uit Oost-Groningen. Op zondagmiddag is in Euroborg een najaarsproeverij van Wijnkoperij Henri Bloem. Zij zijn voor het vijfde achtereenvolgende jaar aanwezig in ons stadion. Maandagavond tenslotte, zal ondergetekende een lezing verzorgen bij Topklasser HHC Hardenberg.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard