string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vanaf zondag SMS-verkiezing Essent Man of the Match.

Donderdag 16 augustus 2012 om 16:38

Wie wordt de opvolger van Maikel Kieftenbeld in de strijd om de titel Essent Speler van het Jaar? Vanaf zondagmiddag 19 augustus wordt deze verkiezing gehouden door middel van het stemmen per SMS.

De verkiezing van de Essent Speler van het Jaar gaat met haar tijd mee. Zo’n 36 jaar geleden werd de verkiezing opgezet en konden mensen op hun favoriet stemmen per briefkaart. Sinds een jaar of tien was het mogelijk te stemmen via e-mail. Vanaf heden kan er gestemd worden per SMS en zal de winnaar direct na afloop van het duel worden omgeroepen in het stadion.
SMS
In het gehele seizoen 2012/2013 zal bij iedere competitiethuiswedstrijd van FC Groningen de Essent Man of the Match gekozen. Dit gebeurt door middel van een verkiezing per SMS. Zowel supporters in Euroborg als daarbuiten kunnen stemmen op hun favoriet.
SMS GRO(spatie)RUGNUMMER naar nummer 4040. (Kosten zijn 60 eurocent per stem)
Opzet
De opzet van de verkiezing voor de Essent Man of the Match is dus enigszins gewijzigd ten opzichte van de afgelopen jaren. Tot het einde van elke competitiewedstrijd in Euroborg kan via SMS een stem worden uitgebracht. De eindstand van het seizoen wordt na afloop van de zeventiende thuiswedstrijd opgemaakt en de prijs wordt dus op zondag 12 mei 2013 uitgereikt.
Puntentelling
De winnaar krijgt elk duel drie punten voor het totaalklassement, de nummer 2 krijgt twee punten en de nummer 3 per wedstrijd krijgt één punt voor het totaalklassement. De speler die bovenaan staat na de laatste thuiswedstrijd van het reguliere seizoen, wordt uitgeroepen tot Essent Speler van het Jaar. Spelers die tijdens het seizoen vertrekken, dingen niet mee naar deze titel. Bij gelijke stand is het aantal verkiezingen tot Man of the Match doorslaggevend.

Gerelateerd nieuws.

6 dagen geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

1 week geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’