string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vanaf zaterdag vrije verkoop seizoenkaarten.

Woensdag 29 mei 2013 om 14:19

Vanaf zaterdag 1 juni start FC Groningen met de vrije verkoop van seizoenkaarten voor het seizoen 2013/2014. In totaal zijn er voor het publieke segment circa 16.000 seizoenkaartplaatsen beschikbaar. Tot op heden heeft FC Groningen zo’n 11.000 vaste plaatsen aan de man gebracht. Dit betekent dus automatisch dat er vanaf zaterdag nog maximaal 5.000 vaste plekken verkocht kunnen worden.

De seizoenkaartverkoop van FC Groningen voor het seizoen 2013/2014 ligt tot nu toe in lijn met die van vorig jaar. Het aantal verlengingen, opzeggingen én nieuwe aanmeldingen komt overeen met de cijfers van een jaar geleden op dezelfde meetmomenten. Dit betekent dat wanneer deze lijn zich doorzet, het aantal verkochte seizoenkaarten in Euroborg op hetzelfde niveau zal liggen als vorig jaar. De plaatsen, die niet verkocht worden, zijn bij de start van de competitie beschikbaar voor de losse verkoop bij thuiswedstrijden van FC Groningen in Euroborg.
Tevreden
FC Groningen is tot dusver niet ontevreden over de campagne van de seizoenkaartenverkoop. “De aantallen komen overeen met het beeld van vorig jaar, dus dat stemt ons wel tevreden”, aldus algemeen directeur Hans Nijland. “We hebben tot nu toe 1.400 opzeggingen en wat ons betreft is elke opzegging er één te veel. Daar staat echter tegenover dat we ook al weer vijfhonderd nieuwe aanvragen binnen hebben en met de reeds verlengde kaarten komen de totale aantallen overeen met het meetmoment van vorig jaar rond deze tijd.”
Koffie
Aanstaande zaterdag opent FC Groningen vanaf 10.00 uur de deuren van Euroborg en kunnen belangstellenden voor een seizoenkaart direct een gekozen plek bestellen. Aan de Supportersbalie kan zaterdag tot 17.00 uur alle relevante informatie over beschikbare plaatsen en de bijbehorende prijzen verkregen worden en kan eventueel de gewenste plek op de tribune bekeken worden. Voor bezoekers staat de koffie klaar.
Telefonisch
Vanaf maandag 3 juni om 10.00 uur is het ook mogelijk telefonisch contact op te nemen met de Supportersbalie van FC Groningen via 050 – 587 87 87 (optie 1 in het keuzemenu) en een plek aan te vragen. Ook is het mogelijk via deze website een aanvraagformulier in te vullen. FC Groningen zal vervolgens contact met u opnemen.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard