Van Weert, Linssen, Faber, Powel en Davidson in FCG TV

5 mei 2017

FC Groningen TV heeft vanavond een gesprek met Tom van Weert die deze week, na lang blessureleed, weer met de selectie meetrainde. Daarnaast komt Bryan Linssen aan het woord over zijn huidige goede vorm en blikt Ernest Faber vooruit naar de wedstrijd tegen PSV.

Deze week bereidt de selectie van FC Groningen zich voor op de belangrijke wedstrijd van komende zondag tegen PSV. Tom van Weert is na vier maanden afwezigheid door een botkneuzing aan de enkel weer aangesloten bij de groep. In FCG TV vertelt hij waarom het herstel lang duurde en hoe hij tegen het slot van de competitie aan kijkt.
 
Bryan Linssen is bij FC Groningen de man in vorm. In de laatste wedstrijden scoorde hij maar liefst acht keer en vormt hij een levensgevaarlijk koppel met topscorer Mimoun Mahi. In FCG TV komt Linssen aan het woord over scoren, druk zetten, vrijheid in net veld en PSV, de tegenstander van komende zondag.
 
PSV is een ploeg die FC Groningen-trainer Ernest Faber goed kent. Hij voetbalde er het grootste gedeelte van zijn carrière en was er jeugdtrainer en assistent-trainer. In FCG TV vertelt Faber dat hij de afgelopen week een bezoek bracht aan Eindhoven om bij te praten met oude bekenden. Wellicht levert het komende zondag wat op als PSV op bezoek komt in het Noordlease Stadion.
 
In FC Groningen TV is er verder een reportage met Berry Powel die afgelopen zaterdag met zijn huidige club IJsselmeervogels terugkeerde in Groningen, waar hij in 2008 speelde in het shirt van de FC. Daarnaast vertelt Jason Davidson waarom hij na dit seizoen terugkeert naar het Engelse Huddersfield Town.
 
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur en om 23.10 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 11.15 uur op kanaal 1 en om 14.15 uur, 15.35 uur en 17.45 uur op kanaal 3.
 
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gasterra

Laatste nieuws