Van Nieff, Memisevic, Freriks, Breij en Buurt Battle in FCG TV

4 mei 2018

FC Groningen TV heeft vanavond een reportage over het afscheid van Yoëll van Nieff voor eigen publiek, is bij de finale van de FC Groningen Buurt Battle en kijkt hoe het is bij FC Groningen onder 23.

Afgelopen zondag speelde Yoëll van Nieff zijn laatste thuiswedstrijd namens FC Groningen. Na veertien jaar gaat hij de club verlaten. Het afscheid van het eigen publiek was emotioneel want Van Nieff kent veel supporters. Met FCG TV kijkt hij terug op het bijzondere moment en op de mooie momenten bij FC Groningen. Daarnaast reageert Samir Memisevic op zijn eerste doelpunt voor FC Groningen die hij zondag maakte tegen Excelsior.
 
FC Groningen onder 23 won afgelopen zaterdag met 5-0 van VVOG uit Harderwijk. Gezien de vele kansen had de score hoger uit kunnen vallen. FCG TV toont vanavond de hoogtepunten van de wedstrijd met een hoofdrol voor Michael Breij die maar liefst vier keer scoorde. Tevens komt Tim Freriks aan het woord die het vijfde doelpunt maakte en genoeg kansen kreeg voor nog meer goals.
 
Deze week werd op Sportpark Corpus den Hoorn de finale van de FC Groningen Buurt Battle gehouden. Diverse wijken uit de provincie Groningen streden om de winst met hulp van spelers en staf van FC Groningen. Een reportage is vanavond te zien in FCG TV waarbij meteen vooruit wordt gekeken naar de laatste competitiewedstrijd van FC Groningen van dit seizoen tegen PSV.
 
FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond herhaald om 18.30 uur op kanaal 3 en om 20.15 uur, 22.15 uur en 23.45 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 14.15 uur op kanaal 5.
 
Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws