Van Nieff, Faber, Te Wierik en sterrenavond in FCG TV

27 april 2018

FC Groningen TV kijkt vanavond vooruit naar de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen tegen Excelsior. Daarnaast is er een reportage over de feestelijke avond voor de opleiding waar Hans Nijland met een paar opvallende nieuwtjes voor de dag kwam.

Zondag speelt FC Groningen de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen, tegen Excelsior. Voor Yoëll van Nieff gaat het een speciale dag worden want hij gaat FC Groningen aan het einde van dit seizoen verlaten en dus zal het de laatste keer zijn dat hij namens FC Groningen na een wedstrijd het veld van het Noordlease Stadion af zal lopen. In FCG TV kijkt hij vooruit naar dat moment.

Ook voor Ernest Faber zal het een speciaal duel worden aangezien hij na twee seizoenen stopt als trainer van FC Groningen. Ook met hem kijkt FCG TV vooruit naar het duel tegen Excelsior, net als met Mike te Wierik die zich niet alleen heeft ontpopt tot rots in de branding, maar ook tot waterdrager.

Afgelopen maandag werd in Autoborg in Groningen een feestelijke avond georganiseerd waarbij een geweldig bedrag van €100,450,- werd binnengehaald voor de opleiding van de FC. Tijdens de avond kwam algemeen directeur Hsns Nijland met mooi nieuws over Ritsu Doan, Tom van de Looi en Ludovit Reis. FCG TV was erbij en maakte er een reportage over.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond herhaald om 18.30 uur en 22.15  uur op kanaal 3 en om 20.15 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 08.30 uur, 10.45 uur en 12.45 uur op kanaal 3. 

Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws