Van der Lei, Van der Vlag en Idrissi in FCG TV

24 februari 2017 / vandaag

FC Groningen TV heeft vanavond een reportage over de afgelopen zaterdag overleden Henk Nienhuis. Daarnaast is er een vooruitblik op de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht met Oussama Idrissi.

Afgelopen zaterdag kwam het trieste nieuws dat Henk Nienhuis in zijn woonplaats Veendam was overleden. FCG TV kijkt terug op de periode dat Nienhuis werkzaam was voor FC Groningen en SC Veendam en laat personen over hem aan het woord zoals Gerard Wiekens, Hans Nijland, Henk de Haan en Theo Huizinga.

Dinsdag werd bekend dat Stefan van der Lei en Peter van der Vlag FC Groningen aan het einde van dit seizoen gaan verlaten. FCG TV spreekt met Van der Lei en Van der Vlag en hoort waarom de keepers na dit seizoen niet doorgaan bij de FC.

Zaterdagavond komt FC Utrecht op bezoek in het Noordlease Stadion. FCG TV laat een paar mooie doelpunten uit eerdere ontmoetingen tussen beide ploegen zien en blikt vooruit op de wedstrijd van zaterdag met Oussama Idrissi die goede herinneringen heeft aan duels tegen FC Utrecht.

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond om 18.45 uur en 23.10 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV te zien om 11.15 uur op kanaal 1 en om 14.15 uur, 15.45 uur en 17.45 uur op kanaal 3 en om 9.45 uur op kanaal 5. 

Zondag is op kanaal 5 om 22.30 uur ook de Fox Sports DOC 'Het grootste talent sinds de Koemannen' te zien.

FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws