string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van de Looi: ‘Zeer teleurgesteld’.

Zondag 29 september 2013 om 19:42

Hoofdtrainer Erwin van de Looi was na afloop van de verloren wedstrijd tegen FC Twente teleurgesteld in de prestatie van zijn ploeg. Collega Michel Jansen was juist opgetogen door het spel van zijn FC Twente. Beide trainers gaven hun reactie over de wedstrijd voor de camera van Fox Sports Eredivisie.

Erwin van de Looi: “Ik ben zeer teleurgesteld in wat we vandaag hebben gebracht. We hebben hiervoor twee wedstrijden gehad waarin we veel de bal hadden en ook moesten winnen. Dat hebben we goed gedaan. We waren benieuwd waar we zouden staan in de ontwikkeling van de ploeg en dat heeft me wel doen schrikken. We waren vandaag heel slecht, dat was duidelijk. We hebben geen initiatief getoond aan de bal en matig verdedigd. Wellicht hebben we in een aantal situaties ook geen geluk gehad, maar je moet altijd eerst naar jezelf kijken. Het was van onze kant onvoldoende.” 
Michel Jansen:  “Als coach ben je altijd kritisch, maar uiteindelijk vond ik ons ook gewoon goed. Je laat heel snel zien dat je de prestatie van donderdag (bekerverlies red.) achter je wilt laten en dan is het prettig om naar te kijken. We bleven in de tweede helft geduldig en gingen op zoek naar goals. Groningen stond vrij compact en het was moeilijk er door te komen. We scoren uiteindelijk nog twee goals en daar kun je alleen maar tevreden mee zijn. Het is goed dat we vandaag na donderdag zo reageren. Dat we nu koploper zijn is een mooie bijkomstigheid, maar de ranglijst wordt nu niet bepaald.”

Gerelateerd nieuws.

15 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard