Van de Looi, Zeefuik en Bacuna onderuit

28 maart 2018

Dinsdagavond zijn de laatste drie FC-internationals in actie gekomen in deze interlandperiode. Tom van de Looi werd uitgeschakeld met Oranje onder-19. Deyovaisio Zeefuik en Juninho Bacuna gingen in een oefenwedstrijd met Oranje onder-20 onderuit tegen Tsjechië.

Tom van de Looi moest met Oranje onder-19 een resultaat neerzetten om kans te houden op EK-deelname. In Duitsland was het gastland echter met 4-1 te sterk. Van de Looi speelde net als in de eerste van drie wedstrijden de volle negentig minuten.

Duitsland ging overigens ook niet naar het eindtoernooi, omdat Noorwegen de laatste groepswedstrijd met 5-4 won van Schotland. De Noren staan deze zomer op het EK onder-19.

Onder-20
In Zeist kwamen Zeefuik en Bacuna in actie bij Oranje onder-20. De beide FC-spelers maakten de negentig minuten vol en moesten met het team hun meerdere erkennen in Tsjechië, dat de confrontatie met 3-1 won.

Samir Memisevic zag in het Franse Le Havre van de bank toe hoe Bosnië-Herzegovina met 0-0 gelijkspeelde tegen Senegal in een oefenwedstrijd. Memisevic was in de eerdere oefeninterland met Roemenië nog wel in actie gekomen.

mtb180322337858

Laatste nieuws