string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van de Looi, Zeefuik en Bacuna onderuit.

Woensdag 28 maart 2018 om 09:41

Dinsdagavond zijn de laatste drie FC-internationals in actie gekomen in deze interlandperiode. Tom van de Looi werd uitgeschakeld met Oranje onder-19. Deyovaisio Zeefuik en Juninho Bacuna gingen in een oefenwedstrijd met Oranje onder-20 onderuit tegen Tsjechië.

Tom van de Looi moest met Oranje onder-19 een resultaat neerzetten om kans te houden op EK-deelname. In Duitsland was het gastland echter met 4-1 te sterk. Van de Looi speelde net als in de eerste van drie wedstrijden de volle negentig minuten.

Duitsland ging overigens ook niet naar het eindtoernooi, omdat Noorwegen de laatste groepswedstrijd met 5-4 won van Schotland. De Noren staan deze zomer op het EK onder-19.

Onder-20
In Zeist kwamen Zeefuik en Bacuna in actie bij Oranje onder-20. De beide FC-spelers maakten de negentig minuten vol en moesten met het team hun meerdere erkennen in Tsjechië, dat de confrontatie met 3-1 won.

Samir Memisevic zag in het Franse Le Havre van de bank toe hoe Bosnië-Herzegovina met 0-0 gelijkspeelde tegen Senegal in een oefenwedstrijd. Memisevic was in de eerdere oefeninterland met Roemenië nog wel in actie gekomen.

mtb180322337858

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard