string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van de Looi: ‘Voor mijn gevoel zijn we klaar voor Heracles’.

Vrijdag 15 augustus 2014 om 15:44

Trainer Erwin van de Looi heeft een goed gevoel overgehouden aan de overwinning op Go Ahead Eagles in de eerste speelronde van het nieuwe seizoen. Zijn ploeg heeft deze week toegewerkt naar de eerste thuiswedstrijd van dit Eredivisie-seizoen tegen Heracles Almelo. De oefenmeester kijkt uit naar het treffen in Euroborg.

Zoals gebruikelijk begon Van de Looi met een korte terugblik op de wedstrijd van vorige week, uit bij Go Ahead Eagles. “Een 3-2 overwinning lijkt zwaarbevochten, maar ik vond dat het wel een terechte overwinning was. We hebben het grootste deel van de wedstrijd het spel geprobeerd te maken. De eerste helft zijn we uitstekend gestart, maar waren we daarna niet venijnig genoeg en te gehaast. In de tweede helft hebben we het na de 2-0 achterstand goed rechtgezet en prima gespeeld, met veel kansen. Qua voetbal vond ik het er heel aardig uitzien.”
Goed gevoel
Mede door de winst kon FC Groningen deze week met een goed gevoel toeleven naar de eerste thuiswedstrijd van dit seizoen in de Eredivisie. “We hebben deze week prima getraind en voor mijn gevoel zijn we klaar voor Heracles. We kijken uit naar de wedstrijd, zijn in redelijk goede doen en hebben er ongelooflijk veel zin in.”
Volgens de trainer komt er een goede ploeg op bezoek in Euroborg. “Heracles probeert verzorgd voetbal te spelen, zoals ze vorig jaar ook al deden. Ze hebben vorige week een beetje ongelukkig verloren, want het verschil was zeker niet zo groot als de uitslag doet vermoeden. Ze hebben een aantal handige jongens, die goed kunnen voetballen. Daarnaast heeft Heracles deze zomer ervaring gehaald waardoor er een goede mix staat. Hoe de wedstrijd gaat lopen, is vooraf altijd lastig te zeggen. Wij moeten er voor proberen te zorgen dat zij terug moeten.”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard