string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van de Looi, Van der Laan, Burnet, Eijkelkamp en Been in FCG TV.

Donderdag 13 november 2014 om 12:11

FC Groningen TV heeft donderdag een samenvatting van de oefenwedstrijd tegen hoofdklasser Be Quick. Daarnaast is FCG TV bij het Sportcafé bij mobiliteitspartner Wensink met Erwin van de Looi, René Eijkelkamp en Mario Been en kijken Hans Nijland en Ron Jans naar aanleiding van de autobiografie van Luis Suárez terug op het jaar dat Suárez in Groningen speelde.

FC Groningen speelde woensdagavond de jaarlijkse Stadsderby met 2-2 gelijk tegen Zondag Hoofdklasser Be Quick. In FCG TV is een samenvatting te zien van het oefenduel met een reactie van een ontevreden FC Groningen-trainer Erwin van de Looi. Daarnaast laten Martijn van der Laan en Lorenzo Burnet weten hoe hun rentree -na lange afwezigheid vanwege vervelende blessures- verliep.
Afgelopen dinsdag was er een netwerkbijeenkomst bij Wensink Mercedes-Benz, mobiliteitspartner van FC Groningen. Onderdeel van de avond was een sportcafé met Erwin van de Looi, oud-FC Groningen-speler René Eijkelkamp en Fox Sports-analist Mario Been. FCG TV was erbij en maakte een reportage over auto’s, uitwedstrijden van FC Groningen en het besef dat je als jonge voetballer een mooie toekomst tegemoet kunt gaan als je er alles voor over hebt om te slagen als voetballer.
Afgelopen week verscheen de autobiografie van Luis Suárez. In het boek beschrijft hij hoe in 2006 bij FC Groningen terecht kwam en daar zijn carrière in Europa begon. Samen met algemeen directeur Hans Nijland en Ron Jans, toen trainer van FC Groningen, kijkt FCG TV terug op een seizoen waarin Suárez veel indruk maakte en een transfer naar Ajax afdwong die ook nog veel stof deed opwaaien.
FC Groningen TV wordt donderdag om 18.00 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 3. De uitzending wordt om 20.30 uur herhaald op kanaal 3 en om 22.00 uur en 1.30 uur op kanaal 1. Vanavond wordt om 19.30 uur op kanaal 3 ook de FC Groningen-documentaire ‘De Europese rentree van FC Groningen’ uitgezonden.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV, Ziggo kanaal 40. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn na de reguliere uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

6 uur geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

2 dagen geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

5 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’