string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van de Looi: ‘Strijden voor de play-offs’.

Vrijdag 11 maart 2016 om 16:21

Trainer Erwin van de Looi wil met zijn spelersgroep zaterdagavond ‘reageren’ na een serie van vier verloren wedstrijden en met name de laatste veertig minuten van PSV-thuis. “We moeten het zaterdagavond waarmaken,” aldus de FC-trainer.

Afgelopen zondag werd de wedstrijd van zaterdagavond nabesproken. “We hadden zaterdagavond een teleurstellend resultaat behaald en met name de tweede helft was teleurstellend. Dat wilden we zo snel mogelijk als groep bespreken. In plaats van individueel te gaan balen, zijn we op zondag bij elkaar gekomen. We hebben frustraties naar elkaar uitgesproken, zoals we dat vaker doen. Maar we moeten het niet groter maken dan het is.”
Vanaf maandag was de focus volledig op Excelsior gericht. “Een lastige tegenstander, die een duidelijke manier van spelen heeft. Hun manier van spelen in de afgelopen drie wedstrijden is hetzelfde. Ze spelen compact en we zullen te maken krijgen met kleine ruimtes. De omstandigheden bij Excelsior zijn ook bekend. We hebben ons deze week op kunstgras voorbereid.”
De trainingsweek was in de ogen van de FC-trainer ook prima. “Maar dat waren de trainingen ook in de aanloop naar PSV. En dat telt dus niet. We moeten het morgenavond in de wedstrijd laten zien en iedereen is gebrand om de drie punten te pakken. Wij strijden voor de play-offs en Excelsior wil zich handhaven. Wat dat betreft kunnen we een aardige wedstrijd verwachten.”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard