string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van de Looi: ‘Hoopvol dat we iedereen aan boord hebben’.

Vrijdag 21 december 2012 om 17:29

Erwin van de Looi kon vrijdag tijdens het perspraatje voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen Feyenoord geen uitspraken doen over het team waarmee FC Groningen de Rotterdammers gaat bestrijden. De wedstrijdselectie zal zaterdag na afloop van de laatste training van 2012 bekend worden gemaakt.

FC Groningen vertrekt zaterdag aan het einde van de middag al richting Rotterdam om zich goed te kunnen voorbereiden op het treffen tegen Feyenoord. “Morgen trainen we met z`n allen en maken we de definitieve groep bekend. Met de spelers die gisteren minimaal een helft hebben gespeeld, hebben we binnen een hersteltraining afgewerkt. Een aantal spelers heeft een tikkie gekregen, maar we zijn hoopvol gestemd dat we iedereen aan boord hebben De rest van de groep heeft in de sneeuw een frisse training gevolgd.”
Van de Looi kon wel iets vertellen over het systeem waarmee FC Groningen zondagmiddag aantreedt. “Wat ik kan zeggen is dat we niet in 4-4-2 gaan spelen. Dat hebben we donderdag tegen Ajax geprobeerd en is ons niet goed bevallen. We hebben tot nu toe bijna alles op een andere manier, in 4-3-3, gedaan en zondag gaan we dat ook gewoon doen.”
Zeker is dat Emil Johansson niet mee zal reizen naar Rotterdam. Stefano Magnasco, die tegen Ajax geblesseerd moest toekijken, heeft vrijdag wel weer volledig meegetraind.

Gerelateerd nieuws.

9 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard