string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van de Looi: ‘Het wordt wel weer eens tijd’.

Vrijdag 25 april 2014 om 14:40

Trainer Erwin van de Looi en zijn selectie hebben ruim twee weken de tijd gehad om toe te leven naar de 33ste speelronde. De eerste week is vooral benut om elke speler een programma op maat te geven. Vanaf maandagmiddag ligt de focus helemaal op Roda JC-uit.

Van de Looi op het wekelijkse persmoment: “Ik heb het gevoel dat het al een hele tijd geleden is dat we de laatste wedstrijd speelden. Tegen NAC Breda wonnen we voor de vierde keer op rij. De eerste helft was ruim voldoende en de tweede helft niet. Er waren weer voldoende zaken te verbeteren en te bepraten.”
“Komende zondag hebben we weer wat om voor te spelen. We willen graag zo hoog mogelijk op de ranglijst eindigen, goed spelen en zoveel mogelijk wedstrijden winnen. En uiteraard hebben we ook nog de deelname aan de play-offs veilig te stellen. Om dat op eigen kracht te doen, hebben we minimaal één punt nodig.”
“Voor Roda JC Kerkrade is het vooral een beladen wedstrijd. Zij hebben degradatie om tegen te vechten en willen graag deelname aan de play-offs veilig stellen. Ik verwacht flink wat sfeer in het stadion en het publiek er vol achter. Het is goed voor ons om in zo’n ambiance te spelen. Wij moeten gewoon ons eigen spel spelen. Van Roda verwacht ik dat zij er vol op gaan en knokken voor de laatste kans. Tegen Twente-uit was het niet best, maar de wedstrijd daarvoor tegen AZ speelde Roda JC een prima wedstrijd.”
“Het is prachtig dat er zoveel fans meereizen naar Kerkrade. Mooi dat er bijna vierhonderd fans vanuit Groningen bij zullen zijn. Wij zullen zelf zaterdagmiddag nog in Groningen trainen en reizen na de zaterdagtraining af naar Limburg. We zullen daar overnachten en hoeven zondag voor de wedstrijd nog maar een klein stukje te rijden. We kijken uit naar deze wedstrijd. Het wordt wel weer eens tijd om een potje te gaan voetballen.”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard