string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van de Looi: ‘Goede teamprestatie’.

Zaterdag 02 augustus 2014 om 21:09

Trainer Erwin van de Looi kon tevreden terugkijken op de gewonnen oefenwedstrijd tegen Aston Villa. De trainer zag verschillende zaken terug waar de technische staf vooraf op had gehamerd.

“Ik wilde graag dingen terug zien waar we op hebben getraind en wilde een team zien dat uitstraalde dat ze wilden winnen. Dat hebben we uitstekend gedaan, al moeten we eerlijk zijn dat de tegenstander er ook niet vol voor ging. Het neemt niet weg dat we goede goals hebben gemaakt, het derde doelpunt van Antonia kwam rechtstreeks van de training. Een doelpunt waar we veel op hebben getraind, Tom Hiariej stond aan de basis van die goal,  met een goede loopactie van Danny Hoesen en Antonia die het uiteindelijk afmaakt.”

“Ook het drukzetten tot in de negentigste minuut was goed, we hadden rust aan de bal en hadden veel tweede ballen. Ik heb heel veel goede dingen gezien, al deed de teamprestatie en de wil om te winnen me het meeste plezier om terug te zien. Maar we moeten nu ook niet overdrijven en de polonaise lopen. Ook na de wedstrijd tegen Aberdeen zijn we niet in de war geraakt, er is altijd vertrouwen geweest dus eigenlijk is er niets veranderd.” 
 

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard