string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Van de Looi, Burnet en Beloften in FC Groningen TV.

Woensdag 17 september 2014 om 16:39

FC Groningen TV kijkt donderdagavond op FOX Sports Eredivisie met trainer Erwin van de Looi vooruit naar de ontmoeting van komende zondag tegen FC Utrecht. Daarnaast vraagt verslaggever Emiel Venema aan de hoofdtrainer van FC Groningen hoe hij omgaat met de factor stress, dat op dit moment onderwerp van gesprek is in de voetballerij.

In hoeverre heeft Erwin van de Looi last van stress? En hoe gaat hij daarmee om? Het zijn zaken die FC Groningen TV bespreekt met de hoofdtrainer van FC Groningen, mede naar aanleiding van de fysieke klachten van Marco van Basten bij AZ.
Daarnaast kijkt FCG TV alvast vooruit naar komende zondag als FC Groningen op bezoek gaat bij FC Utrecht. Door de schorsing van Rasmus Lindgren dient Van de Looi voor het eerst na vijf duels zijn basisopstelling aan te passen. Met zijn staf zijn de puzzelstukjes op tafel gelegd.
Terugweg
Lorenzo Burnet zal er nog niet bij zijn tegen FC Utrecht. Maar de linksback is op de terugweg en was na een heupoperatie vandaag (woensdag) voor het eerst sinds zijn ingreep weer op het trainingsveld te zien. In FCG TV vertelt Burnet over de vervelende blessure en over het verloop van zijn herstel.
Beloften
Afgelopen maandag versloeg Jong FC Groningen de beloften van sc Heerenveen met 2-1. In FC Groningen TV is een samenvatting van dat duel te zien met een reactie van doelpuntenmaker Roland Baas, die ook betrokken was bij de strafschop voor Heerenveen.
Het was maandagavond de eerste keer dat Casper Goedkoop bij een thuiswedstrijd van zijn nieuwe ploeg op de bank zat. In FCG TV is een portret te zien van de opvolger van Paul Raveneau, die per 1 september het nieuwe hoofd van de jeugdopleiding van FC Groningen is geworden.
Gezond Scoren
Komende maandag starten negentien basisscholen in Groningen en Hoogezand met het project Gezond Scoren. De scholen gaan wekelijks aan de slag met thema’s die te maken hebben met gezondheid. Joscha Vermeulen is namens de Stichting FC Groningen in de Maatschappij verbonden aan Gezond Scoren en laat weten dat spelers van FC Groningen ook een belangrijke rol vertolken tijdens het zes weken durende project.
Uitzendingen
FC Groningen TV wordt donderdag om 18.00 uur, 21.35 uur en om middernacht uitgezonden op FOX Sports Eredivisie kanaal 1. De herhaling is donderdag om 19.00 uur, 23.15 uur en 00.45 uur te zien op kanaal 3. Zaterdag wordt FCG TV herhaald om 09.50 uur op kanaal 3.
Online
De onderwerpen uit FC Groningen TV zijn na de reguliere uitzendingen ook te zien op deze website en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv OOG TV
De afleveringen van FC Groningen TV zijn ook elke zaterdag te zien op OOG TV, Ziggo kanaal 40. De uitzendingen op de lokale omroep van Groningen beginnen om 15.30 uur en zijn in een carrousel terug te zien tot zondagochtend 9.00 uur.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard