string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Vakantie-activiteit: bezoek trainingen van FC Groningen.

Woensdag 23 oktober 2019 om 12:02

FC Groningen werkt toe naar de Derby van het Noorden, komende zondag in Heerenveen. De Trots van het Noorden neemt het zondagmiddag vanaf 12.15 uur in het Abe Lenstra Stadion op tegen sc Heerenveen en gaat er alles aan doen om de punten uit Friesland mee te nemen. 

Vooral voor jeugdige fans is de herfstvakantie een mooi moment om trainingen van de selectie van hoofdtrainer Danny Buijs te bezoeken. Hebben jij en je vrienden of vriendinnetjes de komende dagen in de ochtend nog geen plannen? Kom naar Sportpark Corpus den Hoorn en bekijk de trainingen langs de lijn. Na afloop van de trainingen, als de spelers het veld verlaten op weg naar de kleedkamer, heb je dan ook nog eens de mogelijkheid met spelers op de foto te gaan en/of handtekeningen te verzamelen!
 
De FC-selectie traint voor zondag nog drie keer op het veld. De oefensessies voorafgaand aan de Noordelijke voetbalkraker zijn openbaar en dus allemaal te bezoeken. De spelers verschijnen op donderdag- en vrijdagochtend rond 11.00 uur op het veld. Zaterdag begint de afsluitende training ook omstreeks 11.00 uur.

Omdat er altijd op het laatste moment nog wijzigingen in het programma kunnen zijn, raden wij een ieder aan om vóór vertrek de trainingstijden en -locatie hier te checken.
 
Het is mogelijk dat de training vrijdag in het Hitachi Capital Mobility Stadion wordt afgewerkt. Check dit vrijdagochtend!

Gerelateerd nieuws.

13 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard