Update Fledderus over zomers transferwindow

27 april 2022

Met de afronding van de overgang van Bjorn Meijer naar Club Brugge, na het huidige seizoen, werd de eerste uitgaande zomertransfer bij FC Groningen vorige week een feit. Hoewel bij spelers en staf de focus volop ligt op de laatste fase van de huidige voetbaljaargang, zijn achter de schermen de voorbereidingen op het nieuwe seizoen in volle gang en anticipeert de club op mogelijk meer interesse voor spelers van de Trots van het Noorden. Technisch directeur Mark-Jan Fledderus geeft een toelichting op de ontwikkelingen en vertelt voor welke afwegingen de directie van club mogelijk komt te staan. 

De huidige competitie is in de beslissende fase aanbeland, maar Mark-Jan Fledderus is op de achtergrond druk bezig met de invulling van staf en selectie richting komend seizoen. Daarbij anticipeert de directie en scouting ook op het eventuele vertrek van een aantal jonge spelers, die zich goed ontwikkelen in Groningen.

Fledderus bereidt zich voor op alle denkbare scenario's en met z'n team wordt tegelijkertijd druk gewerkt aan potentiële versterkingen. Daarnaast is het voor de clubleiding doorlopend een kwestie van afwegingen maken, waarbij de Grote Markt en Europees voetbal steeds in het achterhoofd zitten.    
 
Bekijk het gehele interview met Mark-Jan Fledderus in onderstaande videoplayer.

Laatste nieuws