string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Uitnodiging om Sport aan tafel bij te wonen.

Woensdag 14 januari 2009 om 16:52

Eredivisie Live nodigt mensen uit de live-opnames van Sport aan tafel bij te wonen in Aalsmeer. Elke maandagavond tussen half acht en half negen wordt dit programma opgenomen.

In september 2008 is men begonnen met een nieuw sportpraatprogramma, genaamd Sport aan tafel. Dit programma wordt elke maandagavond live uitgezonden vanuit Studio 9 in Aalsmeer en is te zien op Eredivisie Live.

De presentatie ligt in handen van Jan Joost van Gangelen. Elke uitzending wordt hij bijgestaan door twee of drie gasten. Meestal is dit een gast uit de voetbalwereld en één of twee andere gasten die ook in de sportwereld werkzaam zijn.

Naast het napraten van het afgelopen speelweekend wordt er ook vooruitgeblikt op het aankomende speelweekend en zullen er verschillende leuke en verassende reportages voorbij komen. Dit kunnen ook reportages zijn over een andere sport dan voetbal. Alle actuele zaken aangaande diverse sporten zullen aan het licht komen.

Een avond als bezoeker bij Sport aan tafel ziet er als volgt uit:
– 18.45 uur ontvangst met koffie, thee en fris
– 19.15 uur begeleiding naar de opnamestudio
– 19.20 uur welkomstwoord van Jan Joost van Gangelen en een aantal korte instructies.
– 19.30 uur start live uitzending
– 20.30 uur einde live uitzending
Aan een bezoek aan Sport aan tafel zijn geen kosten verbonden. Er is maar één eis en dat is dat je je goede humeur mee neemt!
Mocht je het leuk vinden om ook een uitzending van Sport aan tafel bij te wonen, ga dan naar de site van www.eredivisielive.nl en meld je aan. Men zal zo snel mogelijk contact opnemen!

Gerelateerd nieuws.

15 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard