string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Twente-uit en Footgolf in FCG TV.

Woensdag 06 oktober 2010 om 12:55

In FC Groningen TV is deze week ruime aandacht voor de competitiewedstrijd van FC Groningen, afgelopen zondagmiddag in Enschede tegen FC Twente. Daarin is er onder meer aandacht voor oud-clubarts van FC Groningen, Gekie Meins.

Meins was in het verleden clubarts bij FC Groningen en maakte een aantal jaren geleden de overstap naar FC Twente. Daar vervult zij momenteel dezelfde functie.
Footgolf
Enkele weken geleden werd in het Stadspark in Groningen het eerste Gronings Kampioenschap Footgolf gehouden. Daaraan namen ook enkele FC-spelers deel. Een reportage is vanavond te zien in de uitzending. FC Groningen TV wordt iedere woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live.
Supportersvraag
Heeft u ook een vraag over FC Groningen en zou u die graag beantwoord zien, stuur ons een bericht. De redactie van FC Groningen TV wil ook in de tweede jaargang gebruik maken van de supportersvraag. Per e-mail kunnen fans een prangende vraag sturen, bestemd voor spelers, staf of iemand uit de organisatie van FC Groningen. De persoon met de meest originele of boeiende vraag wordt uitgenodigd om die vraag voor de camera te komen stellen. De e-mail met de vraag kan gestuurd worden naar fcgroningentv@fcgroningen.nl. Uiteraard moeten naast de vraag ook de naam en contactgegevens worden vermeld.

Herhaling
FC Groningen TV wordt deze week op Eredivisie Live herhaald op woensdagavond 23.45 uur, donderdagmorgen 8.15 uur, vrijdag om 9.45 uur en 16.15 uur en zaterdag- en zondagochtend om 7.45 uur.
FC Groningen TV is ook te zien op: www.youtube.com/fcgroningentv en http://www.eredivisie.nl/clubs/gro 
FC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard