Trainingen selectie openbaar

10 oktober 2019 / vandaag

FC Groningen heeft bepaald dat er niet langer besloten trainingen op het programma van de eerste selectie komen te staan. De Trots van het Noorden wil supporters de mogelijkheid bieden bij alle oefensessies van hoofdtrainer Danny Buijs aanwezig te kunnen zijn.

Het trainingsprogramma dat reeds is opgesteld en afgestemd telt nog één besloten training, volgende week vrijdag (18 oktober), maar daarna zullen alle trainingssessies van de selectie openbaar zijn.

Oefenwedstrijden in stadion
Daarentegen zullen oefenwedstrijden die in het Hitachi Capital Mobility Stadion worden gespeeld in principe achter gesloten deuren plaatsvinden. Kostenoverwegingen, zoals inzet van personeel, en veiligheidsvraagstukken met mogelijke organisatiekosten liggen hieraan ten grondslag.

Om de achterban te informeren over het verloop van besloten oefenwedstrijden mogen de vaste mediavolgers van FC Groningen hierbij aanwezig zijn. Daarnaast wordt via de officiële clubkanalen verslag gedaan. Een samenvatting met de hoogtepunten van oefenduels van het eerste elftal is te zien via het YouTube kanaal van de Trots van het Noorden.

Gasterra

Praat mee

Laatste nieuws