string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Trainingen selectie openbaar.

Donderdag 10 oktober 2019 om 16:55

FC Groningen heeft bepaald dat er niet langer besloten trainingen op het programma van de eerste selectie komen te staan. De Trots van het Noorden wil supporters de mogelijkheid bieden bij alle oefensessies van hoofdtrainer Danny Buijs aanwezig te kunnen zijn.

Het trainingsprogramma dat reeds is opgesteld en afgestemd telt nog één besloten training, volgende week vrijdag (18 oktober), maar daarna zullen alle trainingssessies van de selectie openbaar zijn.

Oefenwedstrijden in stadion
Daarentegen zullen oefenwedstrijden die in het Hitachi Capital Mobility Stadion worden gespeeld in principe achter gesloten deuren plaatsvinden. Kostenoverwegingen, zoals inzet van personeel, en veiligheidsvraagstukken met mogelijke organisatiekosten liggen hieraan ten grondslag.

Om de achterban te informeren over het verloop van besloten oefenwedstrijden mogen de vaste mediavolgers van FC Groningen hierbij aanwezig zijn. Daarnaast wordt via de officiële clubkanalen verslag gedaan. Een samenvatting met de hoogtepunten van oefenduels van het eerste elftal is te zien via het YouTube kanaal van de Trots van het Noorden.

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard