string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Tijd van de kerstbijeenkomsten.

Dinsdag 14 december 2010 om 14:41

In de 311de nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op de gewonnen thuiswedstrijd tegen AZ, kijkt hij vooruit naar het laatste competitietreffen van 2010 met Excelsior en kondigt hij diverse kerstbijeenkomsten aan.

“De 2-0 overwinning op AZ kwam afgelopen zondag na een meeslepende voetbalmiddag tot stand. Door dit resultaat handhaven we ons in de top van de Eredivisie en dat is natuurlijk geweldig. Jammer was het wel dat Tim Sparv een rode kaart ontving. Na ampel beraad hebben we besloten het schikkingsvoorstel van de aanklager betaald voetbal niet te accepteren.”
In Zeist
“We bestrijden de rode kaart niet, maar in relatie tot de overtreding denken wij dat de voorgestelde straf van vier duels schorsing, waarvan één voorwaardelijk, aan de te hoge kant is. De behandeling van de zaak wordt komende donderdagavond in Zeist gehouden en we wachten af wat de uitslag zal zijn. Zaterdagavond treden we aan in Rotterdam tegen Excelsior en die ploeg heeft deze competitie aangetoond op het eigen kunstgrasveld heel behoorlijk uit de voeten te kunnen.”
‘Niemand Buitenspel’
“Morgenmiddag (woensdag – red.) is er een bijeenkomst van het project ‘Niemand Buitenspel’. Doel van dit unieke werkgelegenheidsproject is om werkzoekende jongeren in Stad en Ommeland te helpen bij het vinden van een baan of leerwerkplek in de vorm van een stage. Hiervoor worden onder meer de vele contacten van FC Groningen aangewend. Bij deze bijeenkomst in Euroborg zullen trainer Pieter Huistra en twee spelers, onder wie Maikel Kieftenbeld, aanwezig zijn.”
Kerstbijeenkomsten
“Dit is de tijd van de kerstbijeenkomsten, zo ook bij FC Groningen. Wij sluiten donderdagmiddag het kalenderjaar 2010 af met spelers, staf en alle overige medewerkers van de club. Vanwege deze bijeenkomst zal de Supportersbalie van FC Groningen donderdagmiddag vanaf 16.00 uur gesloten zijn.”
“Vrijdagavond komen de vrijwilligers van FC Groningen bijeen in het Fluks Hoes in Euroborg voor hun jaarafsluiting. Uiteraard zal hierbij ook een afvaardiging van de club aanwezig zijn.”
“Vanavond (dinsdag – red.) houdt ondergetekende in de Hattrick’s Pub in Euroborg een toespraak op de eindejaarsbijeenkomst van Onderhoudbedrijf van Tour Groningen, rayon Noord.”
Doe Een Wens
“FC Groningen Media heeft voor Doe Een Wens Stichting Nederland een speciale informatiekrant gerealiseerd. Doe Een Wens is sinds dit seizoen maatschappelijk partner van FC Groningen en in de overeenkomst is de productie van een speciale krant voor Doe Een Wens opgenomen. De krant valt nog voor de Kerst in 24 plaatsen door heel Nederland op de mat en heeft een totale oplage van maar liefst 460.000 exemplaren. Ook in het nieuwe jaar produceert FC Groningen Media verschillende kranten voor Doe Een Wens. Zo wordt in maart ook een speciale, extra dikke, editie uitgebracht in de stad Groningen.”
FC Groningen Junior Club
“Komende zaterdag gaat de FC Groningen Junior Club met de FanTour mee naar de uitwedstrijd tegen Excelsior in Rotterdam. Er zijn nog plaatsen vrij in de bus, dus leden van de Junior Club of Green White Bengels kunnen zich nog tot en met woensdagmiddag opgeven voor deze busreis.”
“Volgende week maandag staat het jaarlijkse voetbaltoernooi van de FC Groningen Junior Club op het programma. Deze keer wordt het toernooi niet in de zaal gespeeld, maar op het overdekte strand van Binn’npret. Ook voor deze activiteit, die gratis is voor leden van de Junior Club, zijn nog plekken beschikbaar. Kijk voor mee informatie op www.fcgroningenjuniorclub.nl en geef je op.”
“Tot volgende week.”

Gerelateerd nieuws.

7 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard