string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Tibbling, Rusnak, Baas en F-pupillen in FCG TV.

Donderdag 29 januari 2015 om 01:33

FC Groningen TV kijkt donderdagavond terug op het bekerduel tegen Vitesse en heeft een reportage over Simon Tibbling en Albert Rusnak die afgelopen zondag hun debuut maakten in Euroborg. Daarnaast aandacht voor Roland Baas die afgelopen dinsdag zijn eerste contract tekende met FC Groningen.

In FC Groningen TV is donderdag een uitgebreide terugblik te zien op het belangrijke bekerduel tegen Vitesse met de belangrijkste betrokkenen. Daarnaast kijkt FCG TV alvast vooruit naar de volgende thuiswedstrijd van komende zaterdagavond tegen Go Ahead Eagles voor de competitie.
Afgelopen zondag maakten Simon Tibbling en Albert Rusnak hun debuut in Euroborg. De fans waardeerden het spel van de nieuwelingen en kozen Tibbling zelfs tot Essent Man of the Match. FCG TV sprak na afloop met Tibbling en Rusnak en hoorde dat het debuut in De Groene Kathedraal op beiden indruk had gemaakt. Zondag werden ook twintig F-kampioenen gehuldigd in Euroborg in het kader van het Amateurconvenant. Voor de vele kampioenen was het zondag in veel opzichten een zeer spannende middag.
Dinsdagavond werden de Vrienden van de Jeugdopleiding van FC Groningen tijdens de jaarlijkse relatiebijeenkomst verrast met een ingelaste persconferentie. Achter de tafel zat A-junior Roland Baas die dinsdag zijn eerste contract met FC Groningen had getekend. FCG TV was bij het bijzondere moment.
FC Groningen TV wordt donderdag om 18.00 uur uitgezonden op Fox Sports Eredivisie kanaal 1. De uitzending wordt donderdagavond om 22.55 uur herhaald op kanaal 1 en om 19.00 uur, 20.30 uur, 22.00 uur en 1.30 uur op kanaal 3.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV en via Ziggo kanaal 40 en KPN, Telfort en XS4All kanaal 622. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 9.00 uur.
De items uit FC Groningen TV zijn na de reguliere uitzendingen ook te zien op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentvVolg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

9 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard