string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Tibbling, Padt, Van der Berg, De Leeuw en Mahi in FC TV.

Woensdag 03 december 2014 om 16:26

Vanavond, donderdag 4 december, is er weer een nieuwe aflevering van FC Groningen TV te zien op FOX Sports Eredivisie. Daarin dit keer onder meer een gesprek met de nieuwste Zweedse aanwinst van FC Groningen: Simon Tibbling.

Daarnaast is er een portret te zien van keeper Sergio Padt en keeperstrainer Sierd van der Berg en een voorbeschouwing op de derby tegen SC Heerenveen met Mimoun Mahi en clubtopscorer Michael de Leeuw.
Gepresenteerd
Afgelopen vrijdag werd Simon Tibbling aan pers en sponsors gepresenteerd als nieuwe aanwinst van FC Groningen. De 20-jarige Zweed sluit na de jaarwisseling aan bij de selectie van trainer Erwin van de Looi. Tibbling kent veel landgenoten, die eerder actief waren voor de FC. Eén van hen is Fredrik Stenman, met wie hij het afgelopen half jaar voetbalde bij Djurgårdens IF. Stenman stuurde vrijdag een bericht naar FCG TV met een leuke mededeling over hem en Tibbling.
Keeper
Keeper Sergio Padt steekt de laatste wedstrijden in een uitstekende vorm. De doelman werd twee keer achter elkaar verkozen tot Essent Man of the Match en speelde
afgelopen zondag ook tegen FC Twente weer een prima wedstrijd. FCG TV maakte een portret van Padt en volgt daarbij tevens zijn keeperstrainer, Sierd van der Berg.
Derby
Komende zondag ontvangt FC Groningen in Euroborg sc Heerenveen. Voor sommige spelers zal het de eerste Derby van het Noorden zijn. Zoals voor Mimoun Mahi,
die de afgelopen dagen al wel heeft vernomen hoe zeer het duel tegen de Friezen leeft in Stad en Ommeland. Hoewel Heerenveen al zeven duels op rij niet wist te
winnen, laat topscorer Michael de Leeuw weten dat van onderschatting absoluut geen sprake zal zijn.
Uitzendingen
FC Groningen TV wordt donderdagavond om 18.00 uur uitgezonden op FOX Sports Eredivisie kanaal 1. De uitzending wordt om 20.30 uur en 22.00 uur herhaald op kanaal 1 en om 19.00 uur en 22.30 uur op kanaal 3.
FC Groningen TV is elke zaterdag vanaf 15.30 uur ook te zien op OOG TV, Ziggo kanaal 40. De uitzending wordt doorlopend herhaald tot zondagochtend 09.00 uur.
Documentaire
Donderdag en vrijdag is om 17.00 uur op kanaal 1 ook de herhaling te zien van de FC Groningen Doc ‘De Helden van Groningen’, de documentaire over de clubiconen Piet Fransen, Martin Koeman en Tonny van Leeuwen.
Online
De items uit FC Groningen TV zijn na de reguliere uitzendingen ook te zien op deze website: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op het YouTube-kanaal van FC Groningen TV: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen TV ook op Twitter via www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard