string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Thuisduels C1 en B1.

Woensdag 07 maart 2012 om 10:20

Morgen spelen de jeugdteams van FC Groningen/Cambuur een volledig competitieprogramma. Op Corpus den Hoorn spelen FCG B1 en FCG C1 een thuiswedstrijd.

Wedstrijd van de Week: FC Groningen/Cambuur C1 v VA FC Twente C1
De ploeg van trainer Rick Mulder pakte afgelopen weekeinde na drie nederlagen op rij weer een puntje. In Den Haag speelde FCG een zwakke eerste helft maar wist het na rust met opportunistisch spel de wedstrijd naar zich toe te trekken. In de slotminuut zorgde Twan Nieboer voor de puntendeling. FC Twente C1 moest op eigen veld tegen Heerenveen/Emmen C1 ook al genoegen nemen met een punt. In de eerste seizoenshelft trof FCG de Tukkers reeds tweemaal en beide malen stapte de tegenstander met drie punten van het veld. In Hengelo eindigde het competitietreffen in 3-1, in de poulefase van het bekertoernooi was Twente op Corpus met 1-0 te sterk. Kortom: een mooi moment voor de groenwitte brigade om iets recht te zetten.
Overige wedstrijden
FCG A1 speelt in Breda de uiterst belangrijke wedstrijd tegen hekkensluiter NAC Breda A1. Kunnen de Groningers de goede resultaten van de laatste weken een vervolg geven? FCG B1 staat aan kop acht punten los van de twee concurrenten. Tegen Hollandia B1, dat nog vecht tegen degradatie, kan een reuzenstap richting het kampioenschap worden gezet. FCG C3 won vorige week de bizarre wedstrijd tegen NAC Breda C2 maar mag nu zelf een lange busreis maken alvorens het aftrapt tegen VVV/Helmond Sport C2. FCG D1 treft in Malden Union D1 terwijl FCG D3, afgelopen weekeinde nog onderuit tegen GVAV Rapiditas D1, in en tegen Emmen speelt.
Programma (thuis):
FC Groningen/Cambuur B1 – Hollandia B1 (14.30 uur)
FC Groningen/Cambuur C1 – VA FC Twente C1 (12.15 uur)
De thuiswedstrijden zijn LIVE te volgen via Twitter
Programma (uit):
NAC Breda A1 – FC Groningen/Cambuur A1 (15.00 uur)
VVV/Helmond Sport C2 – FC Groningen/Cambuur C3 (12.00 uur)
Union D1 – FC Groningen/Cambuur D1 (13.00 uur)
Emmen D1 – FC Groningen/Cambuur D3 (11.00 uur)

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard