string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Texeira, Tadic en Kwakman in FCG TV.

Dinsdag 27 september 2011 om 11:01

In FC Groningen TV wordt teruggekeken op de bijzondere ontsnapping tegen De Graafschap. 'Man of the Match' David Texeira vertelt onder meer over zijn eerste twee goals in de eredivisie. De uitzending begint dinsdagavond om 18.00 uur.

De andere doelpuntenmaker, Dusan Tadic, laat weten dat de derde en beslissende goal voor de meegereisde FC-fans was. Verder wordt er ook met Kees Kwakman teruggeblikt op de voor FC Groningen succesvolle laatste minuten in Doetinchem.
Tijdens De Graafschap-FC Groningen volgde de camera van FC Groningen TV Kees Kwakman. De Volendammer ontbrak tijdens het bekerduel tegen AZ vanwege een buikspierblessure maar was er tegen de Superboeren weer bij. Ondanks de twee tegendoelpunten tegen De Graafschap merkt Kwakman dat de afstemming in de verdediging van FC Groningen steeds beter wordt. En dat is met het oog op de wedstrijd van komende zondag tegen Ajax een prettig gegeven.
Ook Jong FC Groningen had succes want de beloften van Ajax werden maandagavond op Sportpark Corpus den Hoorn met 3-2 verslagen. En net als in Doetinchem viel de beslissing in blessuretijd. Verslaggever Leo Wassing sprak na afloop van de mooie winst met trainer Dick Lukkien en verdediger Nick Bakker.
Tot slot komt directeur Hans Nijland aan het woord in de wekelijkse nieuwsbrief.
FC Groningen TV wordt vanavond uitgezonden op Eredivisie Live 1, om 18.00 uur en 22.50 uur. Het programma wordt herhaald op Eredivisie Live 2 om 19.00, 21.00 en 23.00 uur. Woensdag is er een herhaling om 14.15 uur op EL1.
 
De items uit FC Groningen TV zijn ook te zien op internet: op deze site viawww.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv. Volg FC Groningen ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

9 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard