Terugblik op Beloften in FC Groningen TV

7 april 2010

Woensdagavond 7 april wordt in FC Groningen TV onder meer teruggeblikt op de ontmoeting tussen Jong FC Groningen en Jong PSV in Euroborg.

Uiteraard is er ook aandacht voor de wedstrijd van het eerste elftal van afgelopen zaterdag. FC Groningen verloor toen in Arnhem met 3-0 van Vitesse. Er is een nabeschouwing te zien van dit duel. Veel aandacht is er voor de wedstrijd Jong FC Groningen - Jong PSV die dinsdagavond in Euroborg werd gespeeld. Er is een samenvatting te zien van dit duel en daarnaast zijn er reacties van spelers en trainers. Verder was er een 'meet & greet' van spelers van VV Grijpskerk E1 met enkele spelers van de eerste selectie van FC Groningen. Daarnaast is een item te zien over netwerk- en sportquizavond van Martini Sport die onlangs in Euroborg werd gehouden. Daarin komen onder meer aanvoerder Koen van de Laak, oud-trainer Hans Westerhof en oud-speler Henk de Haan aan bod.

Tenslotte is er het historisch overzicht van FC Groningen - Willem II. YouTubekanaal
Items van FC Groningen TV zijn ook te zien op internet, via YouTube: http://www.youtube.com/fcgroningentv
En daarnaast: http://www.eredivisie.nl/video/clubtv/fc_groningen FC Groningen TV wordt woensdag 7 april uitgezonden om 18.25 uur en wordt donderdag 8 april herhaald om 0.20 uur en 11.30 uur. En daarnaast op zaterdag 10 april om 11.50 uur. De wedstrijd FC Groningen-Willem II wordt zondag uitgezonden op Eredivisie Live 2.

Laatste nieuws