Terugblik met Faber en Padt in FCG TV

11 mei 2018

In de laatste uitzending van dit seizoen van FC Groningen TV kijkt Ernest Faber terug naar de afgelopen twee jaar bij FC Groningen en bespreekt Sergio Padt een paar belangrijke reddingen van afgelopen seizoen.

De laatste aflevering van dit seizoen van FC Groningen TV bestaat uit terugkijken. Allereerst met Ernest Faber die FC Groningen na twee seizoenen gaat verlaten. Aan het water van het Paterswoldsemeer kijkt de trainer terug naar de afgelopen twee jaar en heeft hij het onder anderen over het trainerschap, leiding geven, druk, zijn toekomst en hoe hij hoopt te worden in herinnerd in Groningen.

Ook aanvoerder Sergio Padt kijkt terug, maar dan letterlijk. Padt was afgelopen voetbaljaar één van de keepers met de meeste reddingen in de eredivisie. Samen met FCG TV bekijkt en bespreekt hij een paar mooie en belangrijke saves en neemt zo het seizoen 2017-2018 door. 

Let op: FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 3. De uitzending wordt vanavond herhaald om 23.30 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 12.15 uur op kanaal 5. 

Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws