string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

‘Tegen ADO ongeslagen status een vervolg geven’.

Dinsdag 03 december 2013 om 14:51

In de 457ste nieuwsbrief namens directie en management blikt algemeen directeur Hans Nijland terug op het gelijke spel tegen NAC Breda, kijkt hij vooruit naar het duel met ADO Den Haag en benoemt hij diverse activiteiten van deze week.

“We zijn afgelopen zaterdag in Breda ontsnapt aan een nederlaag. Hoewel we zeker niet minder waren dan NAC, mag je de handen dicht knijpen als je tot tien minuten voor tijd nog met 2-0 achterstaat en je pas in blessuretijd de gelijkmaker op de borden schiet. Door het overigens wel verdiende 2-2 gelijkspel zijn we nu al zeven wedstrijden op rij in de Eredivisie ongeslagen – de langste reeks van alle clubs dit seizoen – en dat is een knappe prestatie.”
Toeschouwers
“Die ongeslagen status willen we zondagmiddag in de eigen Euroborg graag een vervolg geven. Op het favoriete aanvangstijdstip van onze achterban trappen we om 14.30 uur af tegen ADO Den Haag. De laatste thuiswedstrijden leverden weliswaar geen overwinning op, maar het spektakel was er niet minder om. Steeds meer voetballiefhebbers weten onze spelopvatting te waarderen en dat leidt tot steeds meer toeschouwers bij onze thuiswedstrijden. Zo hopen we ook zondagmiddag tegen ADO weer op een goed gevulde Euroborg. Kaarten zijn zonder beperking via de reguliere verkoopkanalen beschikbaar, waaronder deze website.”
Celtic
“Vorige week hebben manager technische zaken Henk Veldmate en ondergetekende een tweedaags bezoek gebracht aan Celtic. Bij onze ontmoeting met onze voormalige centrale verdediger Virgil van Dijk, hebben we rondom het Champions Leagueduel van Celtic met AC Milan waardevolle contacten opgedaan in Glasgow. Na een gesprek met onder andere chief executive Peter Lawwell gaan wij kijken of er wellicht een mogelijkheid is te komen tot een samenwerking op sportief en commercieel gebied. Hiertoe zal onder meer een delegatie van Celtic nog dit seizoen een werkbezoek brengen aan Groningen, zodat we de mogelijkheden over en weer verder kunnen aftasten.”
Bijeenkomsten
“Ook deze week zijn er diverse bijeenkomsten waarbij de club is vertegenwoordigd. Zo zal ondergetekende vanavond (dinsdag – red.) een lezing verzorgen bij v.v. Achilles 1894 in Assen.”
“Morgenmiddag (woensdag – red.) ben ik door KNVB Expertise gevraagd om als langstzittende algemeen directeur in het betaalde voetbal mijn ervaringen te delen met nieuwe collega’s in de bedrijfstak betaald voetbal. Onder de deelnemers aan deze kennismakingsbijeenkomst voor nieuwe directieleden op het bondsbureau van de KNVB in Zeist is ook Piet Jansen, de nieuwe algemeen directeur van ADO Den Haag, onze tegenstander van zondag.”
Amateurconvenant FC Groningen
“Volgende week maandag is er een bijeenkomst van het Amateurconvenant FC Groningen voor kaderleden van amateurclubs. Nadat in september 2013 een bijeenkomst is georganiseerd voor bestuursleden, staat er maandagavond een interactieve aftrapbijeenkomst gepland voor sportverzorgers en fysiotherapeuten van convenantpartners. In samenwerking met de medische staf van FC Groningen en Lopharm B.V. wordt invulling gegeven aan kennisdeling op sportmedisch gebied.”
“Lopharm B.V. is trotse partner van het Amateurconvenant en de sportmedische leverancier van FC Groningen. Namens de medische staf zal Henk Hagenauw, al jarenlang onze sportverzorger, een presentatie geven over zijn ervaringen. Daarnaast worden de deelnemers meegenomen naar de medische ruimtes in Euroborg. Sportverzorgers en fysiotherapeuten van de partners uit het Amateurconvenant konden zich kosteloos aanmelden voor deze bijeenkomst. Dat deden 80 vertegenwoordigers van convenantpartners.”
“Tot volgende week!”

Gerelateerd nieuws.

1 week geleden

Rijbewijs B Battle: Blokzijl vs Bakker

1 week geleden

Krachtig groeien: De FC Groningen Uitdaging voor jongeren

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’