string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Te Wierik, Padt en Jamie in FC Groningen TV.

Vrijdag 19 juni 2020 om 10:00

FC Groningen TV heeft vandaag (vrijdag 19 juni) op FOX Sports een uitgebreid interview met Mike te Wierik die terugkijkt op drie seizoenen FC Groningen. Daarnaast heeft Sergio Padt een verrassing voor Jamie, keepster van de Bijzondere Eredivisie.

logo_FCGTV_FOX_2018_voorbeeld

Mike te Wierik speelde op zondag 8 maart 2020 tegen PSV zijn laatste wedstrijd voor FC Groningen. Vanwege de coronacrisis werd de competitie afgebroken en bleef Te Wierik steken op 95 wedstrijden in drie seizoenen FC Groningen. De verdediger is inmiddels sinds een week in Engeland waar hij de komende drie jaar gaat spelen voor Derby County dat uitkomt in de Championship.
 
FC Groningen TV heeft een gesprek met Te Wierik, dat onlangs werd opgenomen in Groningen. De captain van de afgelopen seizoenen kijkt terug op de periode bij FC Groningen, spreekt over het aanvoerder zijn, vertelt over zijn overgang naar Derby County en laat weten wat zijn mooiste moment met FC Groningen was.
 
FCG TV was eerder deze week aanwezig bij de verrassing voor Jamie Schuurman. Jamie verdedigde afgelopen seizoen met trots het doel van FC Groningen tijdens de wedstrijden in de Bijzondere Eredivisie. Ze heeft ADHD en autisme en traint al jaren fanatiek bij voetbalclub Kids United. Voetbal is haar leven. 
 
Het gezin waar Jamie deel van uitmaakt, heeft de afgelopen jaren heel veel voor hun kiezen gehad. Daarom werden  Jamie en haar familie afgelopen maandag verrast door FC-keeper Sergio Padt die het gezin namens het VriendenFonds van de Vriendenloterij een weekend weg kwam aanbieden. Daarnaast had Padt ook nog een persoonlijk cadeau voor het gezin.
 
FC Groningen TV wordt om 17.30 uur uitgezonden op FOX Sports kanaal 1. De uitzending wordt om 19.45 uur herhaald op kanaal 3. Zaterdag is FCG TV om 09.45 uur op kanaal 2 en om 13.45 uur op kanaal 3 en zondag om 13.00 uur op kanaal 3. Kijk voor de exacte tijden op: https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/

Gerelateerd nieuws.

11 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard