Tafel van Kees, Alfons Arts en Tom van de Looi in FCG TV

19 januari 2018

FC Groningen TV is vanavond bij een speciale editie van De Tafel van Kees. Daarnaast is er een samenvatting van de eerste wedstrijd na de winterstop van FC Groningen onder-23 en een vooruitblik op Willem II - FC Groningen.

Afgelopen woensdag was er tijdens de nieuwjaarsreceptie van FC Groningen een speciale editie van De Tafel van Kees. Fox Sports-presentator Kees Jansma ontving in bioscoop Kinepolis onder anderen Erwin Koeman, Ron Jans en Ernest Faber. Uiteraard ging het over de transfer van Oussama Indrissi naar AZ. Maar het ging ook over de trainerstoekomst van Erwin Koeman. In FCG TV is een reportage van de avond te zien.

Vorig weekend hervatte FC Groningen onder 23 de competitie in de derde divisie zaterdag met een uitwedstrijd tegen ONS Sneek. Met aanvulling van een aantal spelers uit FC Groningen onder 19 speelde de ploeg van trainer Alfons Arts met 1-1 gelijk. In FCG TV is een samenvatting te zien met speciale aandacht voor de aanwijzingen van Arts tijdens de wedstrijd.

Zondag begint FC Groningen aan de tweede helft van de competitie. Dan gaat de FC op bezoek bij Willem II. Voor middenvelder Tom van de Looi wordt het een bijzondere middag. Hij was vorige week mee op trainingskamp in Spanje en zit in de selectie voor de wedstrijd van zondag. En dan treft hij aan de andere kant zijn vader die trainer is van Willem II. Zal het zondag een jongensboek worden? Debuteren op het hoogste niveau tegen je vader en dan de winnende goal scoren?

FC Groningen TV wordt vanavond om 18.15 uur uitgezonden op Fox Sports kanaal 1. De uitzending wordt vanavond herhaald om 18.30 uur en 23.45 uur op kanaal 5. Zaterdag is FCG TV te zien om 16.00 uur op kanaal 3 en zondag vanaf 13.00 uur op kanaal 3, voorafgaande aan Willem II - FC Groningen. Kijk voor de exacte tijden op https://live.foxsports.nl/live/tv-gids/list

Laatste nieuws