string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Sven Bouland genomineerd voor Best Western Strijder van het Jaar.

Vrijdag 26 augustus 2022 om 10:30

Sven Bouland is genomineerd voor de eretitel Best Western Strijder van het Jaar. De verdediger maakt dit seizoen deel uit van FC Groningen onder-18. Het team onder leiding van trainer/coach/manager Melchior Schoenmakers start zaterdag het bekeravontuur en daarmee het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd op Corpus den Hoorn. 

JW202108152137 (1)

Bouland, afkomstig uit Oosterwolde, speelde vorig seizoen nog in FC Groningen onder-16 waarmee hij in de tweede seizoenshelft kampioen werd en promoveerde. De verdediger had als aanvoerder van de ploeg een belangrijke rol in het succes en het teamproces.
 
De jonge verdediger is trots dat hij is genomineerd als Best Western Strijder van het Jaar. “Ik heb hard gewerkt en een mooie ontwikkeling doorgemaakt het afgelopen seizoen. Ik denk dat ik een fysiek sterke verdediger ben met een prima pass. Het blijft voor mij bijzonder om in de Opleiding van FC Groningen te spelen. Ik wil me de komende jaren ontwikkelen tot belangrijke speler van Onder-18, de stap maken naar Onder-21 en dan hopelijk het eerste.”
 
FC Groningen onder 18 speelt aanstaande zaterdag op Sportpark Corpus den Hoorn het bekerduel met Quick, aftrap 12.30 uur. Eerder op de dag speelt FC Groningen onder-13 voor de beker thuis tegen BFC onder-13, aftrap 11.00 uur.
 
FC Groningen onder-21 gaat in het bekertoernooi op bezoek bij Westlandia, aftrap 12.30 uur terwijl FC Groningen onder-16 om 17.00 uit moet naar Fortuna Wormerveer onder-16. 

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard