Suslov, De Leeuw en Dankerlui ontbreken tegen Fortuna

26 november 2021

Na de dik verdiende overwinning op Go Ahead Eagles van afgelopen weekend moet trainer Danny Buijs een kleine week later noodgedwongen zijn ploeg aanpassen voor de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. De hoofdtrainer van FC Groningen kan zaterdagavond in Limburg naast de geschorste Tomas Suslov (vijfde gele kaart) niet beschikken over Michael de Leeuw en Damil Dankerlui, die ziek zijn. Radinio Balker is nog altijd geblesseerd. 

Uiteraard baalt Buijs ervan dat hij tegen Fortuna een nieuwe puzzel moet leggen. “Maar we hebben te maken met de feiten en het is aan ons om zo goed mogelijk met de wisselende omstandigheden om te gaan. We hebben een goed gevoel overgehouden aan ons duel met Go Ahead en dat gaan we proberen vast te houden en uit te breiden. Het zal ook tegen Fortuna Sittard een lastige wedstrijd worden, maar we hebben in Deventer laten zien dat we tot goeie dingen in staat zijn. We hebben zondag een hoop dingen goed gedaan. We willen hetzelfde brengen als wat we tegen Go Ahead hebben gedaan. En bij voorkeur op een nog weer hoger niveau. We hebben er vertrouwen in.”

Voorbeschouwing
Bekijk de volledige voorbeschouwing met Danny Buijs op het Eredivisieduel met Fortuna Sittard via onderstaande videoplayer. De competitiewedstrijd in speelronde 14 staat zaterdagavond 27 november vanaf 18.45 uur onder leiding van scheidsrechter Jeroen Manschot.

Laatste nieuws