Supporters kiezen nieuwe uitshirt: groen of paars

2 december 2009

FC Groningen krijgt komend seizoen een nieuw uittenue. De keuze voor het nieuwe ontwerp ligt in handen van de supporters. Inmiddels hebben zo'n 5.300 fans hun keuze kenbaar gemaakt. Stemmen kan nog tot 12.00 uur.

Ook de keuze voor het thuisshirt ligt in handen van de supporters. Uiteraard wordt daarbij niet afgeweken van de witte kleur en de twee karakteristieke groene banen die sinds 1991 op het shirt prijken. Het verschil tussen optie 1 en 2 is een bredere bies. Nieuw op het shirt is hoe dan ook aan het begin van de mouw een ring die rond de schouders loopt.

Kleurverschil
Bij de uitshirts is het wel verschil zeer wezenlijk. Keuze 1 is een groen shirt met paarse banen. Keuze 2 is een geheel paars shirt met de groene ringen om de schouders. Tussen 2003 en 2008 speelde FC Groningen de uitduels in het groen. In het seizoen 2008/2009 werd het paars geïntroduceerd.

Stemmen
Het uitbrengen van een stem is mogelijk tot uiterlijk dinsdag 15 december om 12.00 uur via de link naar het onderstaande stemformulier. Per geldig e-mailadres mag één stem uitgebracht worden op een combinatie van de beide keuzes.

Laatste nieuws