string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Streefbedrag benefietwedstrijd FC Groningen onder-13 BIJNA binnen!

Vrijdag 01 juli 2016 om 11:09

Vanochtend, zaterdag 2 juli, speelde FC Groningen onder-13 een benefietwedstrijd tegen FC Emmen onder-13 op Sportpark Corpus den Hoorn. Er werd geld ingezameld voor de medische behandeling van een vader van één van de spelers. Aan het begin van de middag bleek dat het streefbedrag BIJNA is gehaald. Er kan nu nog worden gedoneerd per bankrekening.

Onlangs werd de zorgwekkende gezondheidssituatie bekend waarin de vader van Fofin, speler van FC Groningen onder-13, verkeert. Fofins vader blijkt dusdanig ziek te zijn, dat hij onmiddellijk medische zorg nodig heeft. Hij verblijft momenteel in Liberia en heeft geen toestemming om naar Nederland te komen. Hij kan in India wel de medische zorg krijgen die hij nodig heeft, maar er zijn niet genoeg financiële middelen om dit te doen.
Fofins teamgenoten wilden graag helpen om dit geld bij elkaar te krijgen en hebben het idee opgevat om een benefietwedstrijd te spelen. Dat gebeurde zaterdagochtend tegen FC Emmen o.13. Rondom deze wedstrijd (3-1 winst) werden diverse acties opgezet om geld in te zamelen. De spelers, hun ouders, de stafleden en overige vrijwilligers maakten er een zeer geslaagde actie van.
Ook FC Groningen-mascotte Groby was van de partij. Alle spelers hadden hun familie, vrienden en bekenden uitgenodigd om langs te komen. Wie niet in de gelegenheid was en alsnog een donatie wil doen, kan een bedrag overmaken op rekeningnummer NL44RABO0105598992 t.n.v. FC Groningen en o.v.v. Benefiet vader Fofin.

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard