string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Stem nu op nieuw ontwerp spelersbus FC Groningen.

Dinsdag 11 maart 2014 om 12:13

Vanaf vandaag kunnen alle supporters van FC Groningen stemmen op een nieuwe vormgeving van de spelersbus, die komend seizoen opnieuw bestickerd zal worden. De jury heeft drie ontwerpen geselecteerd, waarop nu een week lang kan worden gestemd via onze Facebook-pagina.

Maandag 3 maart was een jury bijeengekomen om een selectie te maken van alle ingezonden ontwerpen voor een nieuwe uitstraling van de spelersbus van FC Groningen. Een jury bestaande uit Paul Boehlé, manager Sponsoring bij Essent, commercieel directeur Robbert Klaver van FC Groningen en supporter/initiator Nars Broekhart boog zich over de inzendingen en hieruit werden drie voorstellen geselecteerd.
Supporter Nars Broekhart is initiatiefnemer van deze actie. Hij deed een oproep via verschillende supporterswebsites en via social media. Hierop kwamen tal van reacties van andere supporters. Veel fans van FC Groningen herkennen zich qua voetbalbeleving niet in de huidige uitstraling van de spelersbus. Maandag 17 maart eindigt de stemronde en op dinsdag 18 maart zal het winnende ontwerp kenbaar gemaakt worden via deze website.

Klik op onderstaande link voor het stemformulier:

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard