string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Stefan Krijthe winnaar 2de halve finale Shoot-out!

Dinsdag 28 april 2009 om 13:23

Het seizoen zit er bijna op, dus wordt het tijd voor de laatste activiteiten en is de finale van de shoot- out in zicht. Zondagmiddag speelde FC Groningen thuis gelijk tegen Willem II. Het verslag is geschreven door Dyon Hoekstra, die de reporter was van deze week. Maar hij was natuurlijk niet de enige, want zoals gebruikelijk waren er weer een heleboel leden van de Junior Club actief bij de wedstrijdactiviteiten. Aangezien Tilburg niet naast de deur is, waren er van Willem II geen kinderen meegkomen naar Groningen. Dit betekende dat er een dubbele line- up was met enkel Junior Club leden.

Via een prijsvraag op de website van de Junior Club, maakte iedereen die lid is kans om mee te lopen in de line- up aan de hand van een Willem II speler. De winnaars waren: Lars Reiling, Tristan Salomons, Mika Dijkstra, Joran Meijer, Aaron Kromoprajitno, Pascal Pathuis, Damian van der Molen, Giovanni Dijkema, Thomas Drost, Jorn Middel en Jeffrey Zwaving. Zij kreeg allemaal het paarse uittenue aan van FC Groningen. Aan de hand van de Groningen spelers liepen mee: Gijs Rodenburg, Nick Tel, Tim Mathijs ten Have, Nina van Boven, Emil Bijlsma, Kevin Krebs, Remco Letens, Kimberly Brouwer, Daan Halsema, Jesse Koppendaal en Daan Luttje. Zagen jullie ook dat Luciano zijn dochter mee had genomen op het veld? De referee- escort bestond uit: Dani Rozema, André Sprik en Danny Aeissing.
Al deze FC Groningen- fans hadden zich een uur voor de wedstrijd verzameld bij ingang vier, waar ze werden opgewacht door vrijwilligers van de Junior Club. Het was een drukte van jewelste en met z’n allen gingen ze op weg naar de kleedkamer om zich om te kleden. Eenmaal daar werden ze van klein naar groot gezet en werd er bepaald wie het keeperstenue aan mocht. Veters strikken, sokken omhoog, shirtjes netjes in de broek en achter elkaar aan naar de spelerstunnel. Daar konden de leden al zien dat het stadion stampvol zat en voelde ze de spanning stijgen. Eerst werd het jeugdelftal de D1 van FC Groningen gehuldigd voor hun kampioenschap. Deze jongens zijn eerste geworden met maar liefst 94 doelpunten voor en maar 5 tegen. Gefeliciteerd FC Groningen D1. Na het ererondje van de kampioenen mochten de leden dan eindelijk het veld op en barstte opnieuw het gejuich in het stadion los. Na de begroeting trok iedereen zijn eigen kleren weer aan om vanaf de tribune de wedstrijd te bekijken.
In de rust was het de beurt aan de iets oudere leden die nog in de strijd zitten voor de finale van de shoot- out. De vier overgbleven halve finalisten waren: Kevin Rijskamp, Stephan de Boer, Emiel Pastoor en Stefan Krijthe. Degene die het er het beste vanaf heeft gebracht was Stefan Krijthe. Hij zal het opnemen tegen Kevin Idema die al eerder een finalplaats bemachtigde. In de rust van de thuiswedstrijd tegen NAC zullen deze twee jongens strijden om GasUniebokaal 2009. Heel veel succes allebei!
Deze week heeft de Junior Club verschillende activiteiten in petto voor de leden. Ook worden er nog wedstrijdactiviteiten georganiseerd rond de play-offs. Voor het laatste nieuws en informatie moeten jullie goed de website in de gaten houden. Fijne vakantie allemaal!
(Foto’s actafotografie.nl)

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard