string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Sportwetenschapper en oud-voorzitter in FCG TV.

Vrijdag 21 oktober 2011 om 11:09

In FC Groningen TV zien we vanavond sportwetenschapper Wouter Frencken aan het werk. Frencken is sinds kort in dienst bij FC Groningen en houdt zich onder andere bezig met het doorontwikkelen van onderzoek rondom talenten in de jeugdopleiding. Met de verkregen informatie wordt getracht de prestaties van spelers en teams nog beter maken. Let op: eerste uitzending is vanavond om 17.55 uur op Eredivisie Live 2.

In de uitzending van FCG TV van vanavond worden de spelers de B1 van FC Groningen getest op hun techniek en snelheid met de bal en ondergaat de B1 een speciale shuttleruntest die zo zwaar is dat veel spelers al voortijdig afhaken.
In het kader van 40 jaar FC Groningen heeft FCG TV dit keer een gesprek met Jaap van der Linde. De oud-burgemeester van Hoogezand-Sappemeer was tussen 1999 en 2003 voorzitter van FC Groningen. Onder zijn leiding kreeg de club het voor elkaar dat begin 2003 definitief het jawoord werd geven voor de bouw van Euroborg.
Zondag speelt FC Groningen in Euroborg tegen FC Twente. In FC Groningen TV wordt terug- en vooruitgekeken op het duel tegen de kampioen van 2010 uit Enschede.
Let op: FC Groningen TV wordt vanaf vanavond om 17.55 uur uitgezonden op Eredivisie Live 2! De herhaling op EL 2 is te zien om 22.55 uur en om 00.50 uur. Zondag is FC Groningen TV te zien om 13.55 uur op Eredivisie Live 4, voorafgaande aan FC Groningen – FC Twente. 
Kijk voor FCG TV ook op deze site: http://www.fcgroningen.nl/home/fcg-tv/ en op YouTube: www.youtube.com/fcgroningentv Volg FC Groningen TV ook op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv

Gerelateerd nieuws.

1 dag geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard