string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Sportieve actie FC Groningen richting buurman SC Veendam.

Woensdag 20 februari 2013 om 17:15

FC Groningen lanceert een sportieve actie richting de seizoenkaarthouders en businessclubleden van SportClub Veendam. Daarmee levert De Trots van het Noorden een bijdrage aan de actuele financiële situatie van ‘de buurman’ uit Veendam.

FC Groningen stelt tegen een gereduceerd tarief 500 toegangskaarten beschikbaar voor haar thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle; aanstaande zaterdag om 19.45 uur in Euroborg. De actie ligt in het verlengde van de plannen, die eind januari bekend werden, tot een verregaande samenwerking van FC Groningen met SC Veendam.
Seizoenkaarthouders van SC Veendam betalen voor het Eredivisieduel van zaterdagavond slechts 10 euro per ticket. Leden van de businessclub betalen voor een businesskaart op het Lasaulec ereterras in Euroborg 40 euro. De helft van de totale opbrengst van de door FC Groningen gedoneerde vijfhonderd kaarten is voor SC Veendam.
Kortom: SC Veendam roept zoveel mogelijk supporters en ondernemers van de club op om komende zaterdag FC Groningen – PEC Zwolle te bezoeken. Elk verkocht toegangsbewijs levert de Veenkolonialen namelijk een leuk bedrag op.
Veendam-supporters en –sponsors, die geïnteresseerd zijn in een kaart voor FC Groningen – PEC Zwolle, kunnen zich vanaf donderdag melden bij SC Veendam.

Gerelateerd nieuws.

15 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard