Spits Strand Larsen vanmiddag te gast in de Warming-Up

26 november 2021

Spits Jørgen Strand Larsen is vanmiddag te gast in de show ‘De Warming-Up’ opgenomen vanuit de Word Groter Studio in Euroborg. De show is vanaf 16.00 uur te bekijken op het YouTube-kanaal van FC Groningen en werd eerder deze week opgenomen vanwege het reisschema van de eerste selectie naar Sittard. 

Strand Larsen was vorige week de matchwinner als doelpuntenmaker in de met 1-0 gewonnen wedstrijd op bezoek bij Go Ahead Eagles. De spits scoorde voor het eerst in zijn loopbaan bij de FC in twee opeenvolgende wedstrijden. Strand Larsen kan in Sittard de hattrick volbrengen.
 
Het veld in Sittard is de plek waar de Noor vorig seizoen zijn eerste treffers voor de Trots van het Noorden maakte. Samen met presentator Tom Vegter kijkt Strand Larsen onder meer terug op de wedstrijd van vorig jaar, de afgelopen weken, zijn prachtige omhaal tegen SC Cambuur en blikt de spits vooruit op het duel van zaterdagavond 18.45 uur in Limburg.
 
FC Groningen beschouwt voorafgaand aan iedere Eredivisiespeelronde voor op het komende duel in de show ‘De Warming-Up’ opgenomen in de Word Groter Studio in Euroborg. De show met Strand Larsen als hoofdgast is vanmiddag (vrijdag) vanaf 16.00 uur te zien op YouTube en daarna terug te kijken op het online medium.   

Laatste nieuws