string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Speurtocht naar het nieuwe FC Groningen-shirt.

Maandag 05 mei 2014 om 16:53

Hoofdsponsor Essent verstopt vanaf morgen, dinsdag 6 mei, tot en met zaterdag 10 mei dagelijks twee keer het nieuwe FC Groningen-shirt voor het seizoen 2014/2015 in de regio. Zowel in de ochtend als in de middag wordt er een speurtocht georganiseerd. Alle supporters kunnen deelnemen aan deze speurtocht.

Hoe doe je mee?
Via het Twitter-account @fcgroningen worden tips gegeven waar het shirt gevonden kan worden. Hoe langer je wacht, hoe makkelijker de tips worden. Wees echter snel, want straks ben je te laat! Houdt @Essent in de gaten voor de gouden tip.
Degene die zich als eerste meldt op deze locatie krijgt een gesigneerd shirt cadeau. Hij/zij kan naar het shirt vragen bij de persoon met een FC Groningen-button.
Twitter mee!
Supporters kunnen elkaar helpen door mee te twitteren. Dit kan met de hashtags #shirtspeuren #essent #fcgroningen. Deze worden ook gebruikt door @essent en @fcgroningen. Zodra het shirt is gevonden zal via @fcgroningen hier ook melding van worden gemaakt, zodat anderen het zoeken kunnen staken. Uiteraard heeft iedereen vervolgens tot en met zaterdag kans op het vinden van de overige gesigneerde shirts.

Gerelateerd nieuws.

11 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard