string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Sparv bezoekt World Press Photo in FC Groningen TV.

Woensdag 08 december 2010 om 10:28

In FC Groningen TV is deze week een reportage te zien van Tim Sparv. De Finse middenvelder bezocht onlangs World Press Photo in Der Aa-Kerk in Groningen. Daarnaast is er een terugblik op de met 4-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Vitesse, met onder andere C1000 Man of the Match Petter Andersson.

FC Groningen TV wordt iedere woensdagavond om 18.45 uur uitgezonden via Eredivisie Live. Daarna zijn er gedurende de rest van de week op diverse tijdstippen herhalingen te zien. In de aflevering van deze week gaat verslaggever Emiel Venema onder meer op zoek naar ‘Mien Plek’. Daarnaast was er een weerzien met Mathias Florén, die met een paar Zweedse vrienden enkele dagen in Nederland was. De voormalige linksback van FC Groningen benutte de mogelijkheid afgelopen vrijdag in Euroborg zijn voormalige ploeg aan het werk te zien.
Supportersvraag
Heeft u een vraag over FC Groningen en zou u die graag beantwoord zien? Stuur ons dan een bericht. De redactie van FC Groningen TV wil in de uitzendingen de mogelijkheid bieden voor een supportersvraag. Per e-mail kunnen fans een prangende vraag sturen, bestemd voor spelers, staf of iemand uit de organisatie van FC Groningen. De persoon met de meest originele of boeiende vraag wordt uitgenodigd om die vraag voor de camera te komen stellen. De e-mail met de vraag kan gestuurd worden naar fcgroningentv@fcgroningen.nl. Uiteraard moeten naast de vraag ook de naam en contactgegevens worden vermeld.
FC Groningen is ook te zien op: www.youtube.com/fcgroningentv en http://www.eredivisie.nl/clubs/gro en later deze week zijn onderwerpen terug te zien op deze website.
FC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv FC Groningen TV wordt deze week op Eredivisie Live 1 herhaald op woensdagavond om 23.45 uur en om middernacht, donderdagmorgen om 8.15 uur, vrijdag om 9.45 uur en 15.55 uur, zaterdag- en zondagochtend om 08.30 en zondagmiddag tevens om 13.25 op Eredivisie Live 3, voorafgaande aan de competitiewedstrijd FC Groningen – AZ

Gerelateerd nieuws.

7 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard