string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Sparv: ‘Alleen maar teleurstelling’.

Zondag 15 augustus 2010 om 16:54

Doelpuntmaker Tim Sparv had precies tien minuten om blij te zijn over zijn treffer. Daarna maakte de vreugde plaats voor teleurstelling over twee verspeelde punten. Doelman Luciano was een uitblinker aan FC-zijde en keek tevreden terug op het duel in Alkmaar.

De Fin Tim Sparv scoorde zijn eerste Eredivisiegoal voor FC Groningen: “Het is een grote teleurstelling als je vlak voor tijd een 1-0 voorsprong weggeeft. Ik had ‘de held’ kunnen worden. Maar het is niet leuk als je scoort maar toch niet weet te winnen. Nee, er zijn bij mij geen gemengde gevoelens. Er is geen enkel gevoel van blijdschap, alleen maar teleurstelling.”
Linksback Fredrik Stenman legde de vinger op de zere plek: “Ik ben ook teleurgesteld. Zij brachten na de 1-0 twee extra spitsen in en namen meer risico. En wij gingen teruglopen, alsof we bang werden. Dat mag niet gebeuren. Maar het gebeurt toch.”
Doelman Luciano had veel te doen en voorkwam tot de slotfase een aantal tegentreffers: “Je kunt het ook positief zien. Want we kunnen niet ontkennen dat zij een paar goede kansen hebben gehad. We hadden dus met lege handen naar huis kunnen gaan. En dat is gelukkig niet gebeurd. Als keeper zijnde ben ik wel tevreden. Ik heb vanavond lekker gekeept inderdaad.”

Gerelateerd nieuws.

2 dagen geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

4 weken geleden

Strijd op het Shuffleboard