Sinterklaas te gast in FC Groningen TV

1 december 2010

In de uitzending van FC Groningen TV van deze week is Sinterklaas te gast in Euroborg. Samen met zijn Pieten trof hij in het FC-stadion onder anderen Tim Sparv, Andreas Granqvist, financieel directeur Erik Mulder, technisch manager Henk Veldmate en Junior Club-lid Sven, die voor Doe Een Wens maar liefst 202 zakken pepernoten verkocht.

Verder is er aandacht voor de officiële opening van het leercentrum van Playing for Success in Euroborg, die afgelopen vrijdag plaatsvond.

Mien Plek
Ook wordt een item uitgezonden over het unieke concept ‘Mien Plek’, waarbij supporters van FC Groningen in Euroborg eigenaar kunnen worden van hun eigen stoeltje en daarnaast een naamsvermelding krijgen in het stadion. Supportersvraag
Heeft u een vraag over FC Groningen en zou u die graag beantwoord zien? Stuur ons dan een bericht. De redactie van FC Groningen TV wil in de uitzendingen de mogelijkheid bieden voor een supportersvraag. Per e-mail kunnen fans een prangende vraag sturen, bestemd voor spelers, staf of iemand uit de organisatie van FC Groningen. De persoon met de meest originele of boeiende vraag wordt uitgenodigd om die vraag voor de camera te komen stellen. De e-mail met de vraag kan gestuurd worden naar fcgroningentv@fcgroningen.nl. Uiteraard moeten naast de vraag ook de naam en contactgegevens worden vermeld. FC Groningen is ook te zien op: www.youtube.com/fcgroningentv en http://www.eredivisie.nl/clubs/gro FC Groningen TV op Twitter: www.twitter.com/fcgroningentv FC Groningen TV wordt op woensdag 1 december op Eredivisie Live uitgezonden om 17.10 uur en herhaald om 18.35 uur op Eredivisie Live 2, donderdagmorgen om 8.15 uur, vrijdag om 9.45 uur en 15.55 uur en vrijdagavond om 19.25 uur in Eredivisie Live 1 in de aanloop naar FC Groningen – Vitesse. Zaterdag- en zondagochtend om 08.30 uur zijn de laatste herhalingen.

Laatste nieuws