string(103) "Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)"

Seizoenkaarthouders hebben zondag vrij toegang.

Vrijdag 15 juli 2011 om 18:54

Op zondag 24 juli speelt FC Groningen in Euroborg tegen Hamburger SV. Seizoenkaarthouders hebben vrij toegang tot dit duel. Vanaf zaterdag 16 juli om 9.00 uur is het mogelijk tickets aan te bieden en kopen via FC Groningen Kaartenmarkt. De opbrengst gaat naar Doe Een Wens Stichting Nederland.

De opbrengst van de kaarten die worden aangeboden via FC Groningen Kaartenmarkt komt ten goede aan Doe Eens Wens Stichting Nederland. Het aanbieden van een seizoenkaart op www.fcgroningenkaartenmarkt.nl is eenvoudig. Voor het nieuwe seizoen 2011/2012 dient de nieuwe 24-cijferige barcode in combinatie met de geboortedatum te worden ingevoerd.
Vervolgens kan de seizoenkaart voor het duel met HSV worden aangeboden. Voor het kopen van een ‘tweedehands’ kaart, is het aanmelden van een seizoenkaart voor het seizoen 2011/2012 eveneens verplicht. Indien een ticket wordt verkocht via FC Groningen Kaartenmarkt, zal de opbrengst ten goede komen aan Doe Een Wens Stichting Nederland.
Vanaf zaterdag 16 juli om 9.00 uur is het mogelijk seizoenkaarten aan te bieden of te kopen. Tot die tijd is het mogelijk de nieuwe seizoenkaart toe te voegen aan een bestaand account of een nieuw account aan te maken in FC Groningen Kaartenmarkt. Klik voor de website op onderstaande link.

Gerelateerd nieuws.

11 uur geleden

Van Eigen Bodem met Tijmen Theusink: ‘Mijn droom is om in het 1e van Groningen te mogen voetballen’

2 weken geleden

Van Eigen Bodem met Mauro Koster: ”Mijn vader heeft me geleerd om altijd hard te werken!’

1 maand geleden

Strijd op het Shuffleboard